2013 ilk atama sayfası açılmış

Kodla Büyü
ben cıkıyorum.2 saattir bilgisayarın başında pinekliyorum :o verseler şu listeyi de tercihleri yapsak nasıl olsa 26 ya kalacam gibi.1569 lardayım özel durumlarla birlikte olsada atanacagım yer rastgele olacak :? neyse hani bir deyiş vardır:Buna da şükür. :roll:

Adalet bu mudur? İller arasına kütahya ve afyona kaşıkla, ilk atamaya kepçeyle vermişler. Seneye bu illere tayin istemeyi düşünüyordum. Hadi buyur burdan yak.

musara' Alıntı:
fishbooone' Alıntı:
hocam konyada hiç okul açılmamışmı gönderilen okullar listesinde yok. arkadaşlar bir daha bakabilirmi konyada nereler açık

konya ankara izmir antalya istanbul gibi şehirler neyazıkki açılmamış

ben antalyadayım ...bizim okulun hiç matematikçisi yok 2 mat 2 türkçe 1 fen 1 ingilizce beden resim müzik din öğretmeni yok su anda ve antalya tum branslara kapalı okulda 3 öğretmen kaldık ne olacak bu çocukların hali ????

tekirdağ da açıkmış, 7 senedir buradayım tavsiye ederim ilk atanacak arkadaşlara ;) saray ilçesinde 6 yıl yaşadım, bi sürü okul var ama ilçede sadece bir ortaokulda öğretmen var, açıksa tercih edebilirsiniz küçük şirin bi ilçe..istanbula tekirdağa 2 saat mesafede.. allah hepinizin gönlüne göre versin..

yeni başlayacak herkese şimdiden hayırlı olsun.
her şey gönüllerince olsun!

bursa açıkmı ilk atamada arkadaşlar,tercih sayfasından bakabilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Geri