https://mebbis.meb.gov.tr/basvurular/bsv00009.aspx burdan tercih sayfası açılıyor iller kilitli diğer alanlar kilitli ben hata mı yapıyorum
ceböte' Alıntı:SHİFT+DEL' Alıntı:HATAY da nereler açık bir arkadaş gönderebilir mi?? Merak ettim.. Belki tercih edecek arkadaşlara yardmcı oluruz..
emreaydin42' Alıntı:istanbul dahil büyükşehirlerde hiç okul açmamışlar hocam. genelde doğu ve güneydoğu illeri açılmış. kısacası hayal kırıklığı :-1:
Çok teşekkürler hocam.. :+1:ceböte' Alıntı:SHİFT+DEL' Alıntı:HATAY da nereler açık bir arkadaş gönderebilir mi?? Merak ettim.. Belki tercih edecek arkadaşlara yardmcı oluruz..
musara' Alıntı:fishbooone' Alıntı:hocam konyada hiç okul açılmamışmı gönderilen okullar listesinde yok. arkadaşlar bir daha bakabilirmi konyada nereler açık
konya ankara izmir antalya istanbul gibi şehirler neyazıkki açılmamış
meb-atama-ve-yer-degistirme-f133/2013-ilk-atama-sayfasi-acilmis-t116289.htmlzeyne' Alıntı:bursa açıkmı ilk atamada arkadaşlar,tercih sayfasından bakabilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi
:+1:ceböte' Alıntı:SHİFT+DEL' Alıntı:HATAY da nereler açık bir arkadaş gönderebilir mi?? Merak ettim.. Belki tercih edecek arkadaşlara yardmcı oluruz..