bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ona göre başvuru yapacağız.arpendos' Alıntı:sınavı kazandık sonrasındaki eğitimi nasıl alıcaz onu çok merak ediyorum?
görev yaptığımız il sınırları içinde mi olacak yoksa uzaktan eğitim platformu mu sağlanacak, yoksa sadece 2-3 üniversitede mi bu dersler verilecek. bu belirsizlikler içinde bu sınava katılım ne kadar sağlıklı olabilir acaba. :?
hocam egitim orgun olacak o kesin ama hangi universitelerde olacagi kesin degilmavi85' Alıntı:bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ona göre başvuru yapacağız.arpendos' Alıntı:sınavı kazandık sonrasındaki eğitimi nasıl alıcaz onu çok merak ediyorum?
görev yaptığımız il sınırları içinde mi olacak yoksa uzaktan eğitim platformu mu sağlanacak, yoksa sadece 2-3 üniversitede mi bu dersler verilecek. bu belirsizlikler içinde bu sınava katılım ne kadar sağlıklı olabilir acaba. :?
Kaynak?Parhelion' Alıntı:hocam egitim orgun olacak o kesin ama hangi universitelerde olacagi kesin degilmavi85' Alıntı:bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ona göre başvuru yapacağız.arpendos' Alıntı:sınavı kazandık sonrasındaki eğitimi nasıl alıcaz onu çok merak ediyorum?
edit: uniler de kesinlesmis: sadece marmara, gazi, suleyman demirel ve firat
Evet. Kaynak?by_rebel' Alıntı:Kaynak?Parhelion' Alıntı:hocam egitim orgun olacak o kesin ama hangi universitelerde olacagi kesin degilmavi85' Alıntı:bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ona göre başvuru yapacağız.arpendos' Alıntı:sınavı kazandık sonrasındaki eğitimi nasıl alıcaz onu çok merak ediyorum?
edit: uniler de kesinlesmis: sadece marmara, gazi, suleyman demirel ve firat
hoamca' Alıntı:dağ fare doğurdu arkadaşlar.
sınava gıreyım desen (Ankara harıcı bır vılayetten gelınırse) 300-400 tl başlangıçta masraf olacak.
Sonunda ne gıbı suprızlerın çıkacağıda bellı değıl. şahsım ıçın konuşuyorum, macera başlamadan bıttı.
Bırde şöyle bır durum var 35 den sonra muhendıs olsam ne olacak?