tansile' Alıntı:tercihlerimi onayladım
Samsun-Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu
Samsun-Ladik-100.Yıl Ortaokulu
Samsun-Vezirköprü-Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu
Samsun-Vezirköprü-İmam Hatip Ortaokulu
puanım 36)
evet bende yeni bir okul olduğunu öğrendim, merkezde bahçeler mah. deymiş, bu kadar. Giden gören veya okulun tel.ine ulaşıp bişey öğrenen olsaydı daha iyi olurdumr3555' Alıntı:mustafa erdin yeni bir okul ama kesin bilgiyi yarın bafra meb i arayarak öğreneceğim
hocam okul merkezde mi?ziyaunal' Alıntı:Gittim gördüm okul 0 km. Bt sınıfı yok müdür bey bilgisayar gelmesi için bir çalışma olmadığını taşımlı merkezi olacağını ve öğrenci/sınıf sayılarının belli olmadığını söyledi
Merkezde sinop yolu üzeri saylır. Bina larak bursı süper ama binada başka birşey yok daha 1 öğretmen bile atanmamış pc kuulsa süper okulbirarti1' Alıntı:hocam okul merkezde mi?ziyaunal' Alıntı:Gittim gördüm okul 0 km. Bt sınıfı yok müdür bey bilgisayar gelmesi için bir çalışma olmadığını taşımlı merkezi olacağını ve öğrenci/sınıf sayılarının belli olmadığını söyledi
gidip gördüğünüzü söylüyorsunuz Atatürk 0ortaokulu ile kıyaslayabilir misiniz?
anladım hocam, bu atatürk ortaokulu merkezde değil mi hocam,ziyaunal' Alıntı:Merkezde sinop yolu üzeri saylır. Bina larak bursı süper ama binada başka birşey yok daha 1 öğretmen bile atanmamış pc kuulsa süper okulbirarti1' Alıntı:hocam okul merkezde mi?ziyaunal' Alıntı:Gittim gördüm okul 0 km. Bt sınıfı yok müdür bey bilgisayar gelmesi için bir çalışma olmadığını taşımlı merkezi olacağını ve öğrenci/sınıf sayılarının belli olmadığını söyledi
Atatürk merkezde bt sınıfını geçen sene dağıtmışlar bu sene geri toplamışlar eski pcler varbirarti1' Alıntı:anladım hocam, bu atatürk ortaokulu merkezde değil mi hocam,ziyaunal' Alıntı:Merkezde sinop yolu üzeri saylır. Bina larak bursı süper ama binada başka birşey yok daha 1 öğretmen bile atanmamış pc kuulsa süper okulbirarti1' Alıntı:hocam okul merkezde mi?ziyaunal' Alıntı:Gittim gördüm okul 0 km. Bt sınıfı yok müdür bey bilgisayar gelmesi için bir çalışma olmadığını taşımlı merkezi olacağını ve öğrenci/sınıf sayılarının belli olmadığını söyledi
on da bi sorun yok, gerçi onda da bt sın. yok.!?
sağol hocam :+1:cepola' Alıntı:Tüm okulların puanları