2013000065 nolu kursa gelecek kimler?

Kodla Büyü
Benim Onaylanmış hocam Yozgat - Sarıkaya
Başka Kimler var ve nereden

Oda ücreti ve yemek kadar... Önceden eşinizi getireceğinizi söyleyin ona göre oda ayırtsınlar sonra ayrı odalara verebilirler...

KocELİ-Körfez...

daha önce ankarada eğitkete kursa kalanlar nerede konakladı, buraya yazarlarsa bizede yol göstermiş olurlar...

Geçen sene CCNA 2 ye katıldım. Öğretmen evinde konakladım kahvaltı var. Öğle akşam dışarıda yedim. Kurs iki hafta idi. (hafta sonunu karşılamadılar memlekete gittim geldim.) Yaklaşık 700-750 tl harcadım 850 tl gibi bir ücret yaklaşık 4 ay sonra hesabıma yattı.

bu kurslari biz niye goremiyor basvuramiyor yada haberdar olamiyoruz basvurlar icin zira mebbisde goremiyorum. ist.la ozel bir durummu bu

Hocam bu kurslara başvurular için okullara duyuru geldi. En azından bize geldi. Fakat İstanbul İzmir gibi büyükşehirler için O illerdeki öğretmenler özel olarak alınacak.Bu kurslara Türkiye nin her yerinden öğretmenler alınacak. İstanbul a özel kurslar açılacaktı bu bilgileri ilinizdeki Sorumlu EBİTEFO dan alabilirsiniz.

Arkadaşlar kurs yeri neresi olarak görünüyor. Bazı arkadaşlar kurs Erzurum hizmetiçi eğitim enstitüsünde düzenlenecek diyorlar. Bilginiz var mi? Ben başvururken Ankara diye başvurmuştum.

15 Nisan 2013 tarihinde başlayacak olan 2013000065 no'lu Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursu faaliyet yeri değiştirilmiş arkadaşlar

Eskişehir'den katılacak iki arkadaşıma kursun Erzurumda yapılacağı belirtilmiş

Sizlerin okullara resmi yazı geldi mi?

Belge

Ekli dosyalar

• kurs.jpg
    kurs.jpg
    73.9 KB · Görüntüleme: 1,037
Bu kursa katılmam için okuluma gelen resmi yazıda nerede olduğu yazmıyor. Biletimi Ankara'ya aldım. İnşallah ordadır:)
Eğitekte formatörler telefonları açmıyor. Hizmetiçi Ankara'yı aradım. Müdür Yardımcısı %90 burasıdır dedi. Kalacak yer sordum, hocam formatörler organize ediyor, sorun olursa ben yardımcı olurum dedi. Hayırlısı :)

Arkadaşlar kurs Ankara'da olacak. Teyit bilgileri tarafıma ulaşmıştır telefon ile.

Kalacak yer için bi duyumunuz var mı? Eğitekmi ayarlıyor yoksa biz başımızın caresine mi bakacağız..?

Bana tebliğ edilen yazıda Yer: Bakanlık Merkeze Bağlı Taşra-HİE yazıyor. Faaliyet numarasıda 2013000065 sıkıntı yok. Görüşmek üzere... Öğretmenevinde kalacağımızı belirten bir belge yok ama. İnşallah kalacak yer sıkıntımız olmaz.

Daha önceki kurslardan edindiğimiz tecrübeye göre 10 da açılış olurdu. Öğleden sonra gibi de kurs başlardı...

Öğretmen evinde yerler ayırtılıyor isteyen orda kalıyor. istemeyen başka yerde. her ikisinde de fatura isteniyor zaten. Öğretmen evi yakın olduğu için avantajlı. sabah 9 gibi toplanılıp öğleden önce başlanıyor kursa. Son gün de öğle vakti bitiyor genelde.

ertugcum' Alıntı:
Daha önceki kurslardan edindiğimiz tecrübeye göre 10 da açılış olurdu. Öğleden sonra gibi de kurs başlardı...

Gelen yazıda 08:00 yazmakta demekki 09:00 gibi başlar :)

Site de Ptesi 11:00 da başlar Cuma 12:00 da biter yazıyor.

Bir de Öğretmenevinde kalmadık diyelim bir arkadasımız var ve onun evinde kaldık yatak parasını bize veriyorlar mı?

ertugcum' Alıntı:
Site de Ptesi 11:00 da başlar Cuma 12:00 da biter yazıyor.

Bir de Öğretmenevinde kalmadık diyelim bir arkadasımız var ve onun evinde kaldık yatak parasını bize veriyorlar mı?

Saat konusunda net değilim zaten hocamda. Yatak parası nı fatura olmazsa vermiyorlar.

ben de diğer hizmet içi kurslarına başvuru yaptım fakat müdür onaylamam olumsuz yanıt alırsın şeklinde konuştu eğitim ve öğretim süresinde olacağı için tasvip etmiyormuş sizin müdürler nasıl yaklaşıyor bu kurslara

Geri