2013000065 nolu kursa gelecek kimler?

Kodla Büyü
Bizde Sıkıntı Yok, Müdür onaylamam demiyor çünkü ona lazım olduğumuzu biliyor

Öğretmenevi ile konuştum, yerlerimiz ayrılmış, respsiyona eğitek kurs için geldiğimiz söylememiz yeterliymiş, 3 kişilik odalarda kalcakmışız...

Değerli arkadaşlar, öğretmenevi gecelik kahvaltı dahil 55 TL. Öğle ve akşam yemekleri standart 15'er lira olmak üzere toplamda 425 TL ile hazırlıklı gitmemiz gerekmekte. Diğer kurslar gibi son gün değil de hesabımıza para yatmakta. O nedenle IBAN numaranızı da almamız gerekmekte. Kursta görüşmek üzere...

kredi kartıyla ödeme yapabiliyor muyuz? 425 TL'yi ayın 14-15 maaşı çekmeden veren öğretmen biraz zor :cry:

zibula' Alıntı:
kredi kartıyla ödeme yapabiliyor muyuz? 425 TL'yi ayın 14-15 maaşı çekmeden veren öğretmen biraz zor :cry:

Onu da sormuştum, kredi kartı ile ödeme yapabiliyormuşuz...

vex_alex' Alıntı:
Değerli arkadaşlar, öğretmenevi gecelik kahvaltı dahil 55 TL. Öğle ve akşam yemekleri standart 15'er lira olmak üzere toplamda 425 TL ile hazırlıklı gitmemiz gerekmekte. Diğer kurslar gibi son gün değil de hesabımıza para yatmakta. O nedenle IBAN numaranızı da almamız gerekmekte. Kursta görüşmek üzere...

Ben ücretlerin 1-2 ay içinde anca yatıırılacağını duymuştum...

Alex hocam hesaplama yaparken cuma gününü de hesaplamışsın, biz cuma günü kalmayacağız öğlen işimiz bitiyor.
Pazartesi sabah girip cuma sabah çıkacağız...

vex_alex' Alıntı:

Öğretmen evine girişimiz Pazar mı? Pztesi mi? Pazar girişimizi ödüyor mu Bakanlık?Ödemiyor diye duymuştum net bilgisi olan söyleyebilir mi acaba?

ertugcum' Alıntı:
vex_alex' Alıntı:

Öğretmen evine girişimiz Pazar mı? Pztesi mi? Pazar girişimizi ödüyor mu Bakanlık?Ödemiyor diye duymuştum net bilgisi olan söyleyebilir mi acaba?

Ödemiyor diye biliyorum...

O zmn Pztesi sabah gelicez,
4gece yatıcaz=220tl
4 (öğle +akşam) * 30 =120
Toplamda=340 TL ile öpüp yollucaklar bizi o zaman. Paranında sonradan hesaba yatması çok kötü daha önce hiç böyle bi şey olmamıştı diğer HİE lerde... Herhalde Ankara çok yoğun bu yüzden böyle oluyor.Bizi bu konu yoracak...

hocam bu kursa bende katılacağım konuşulanlardan anladığım kadarı ile bizim bu kurs öncesinde getirmemiz gereken bişey yok öğretmen evinde kalmamızda bizim için avantaj bunun yanın 3 kişilik oda bıraz sıkıntı olacak gibi zaten bekar evindede 3 kişi kalıyorduk biraz rahat ederim diyordum fark eden bişey olmayacak =)=) birde sanırım bu kurs belgesi ile bizde ilde eğitmen olup öğretmen lere fatih kursları verecez ve bize gelen yazıda il milli eğitime bu kursta gördüğümüz dersler hakkında bilgi vermemiz gerekiyor mus bilgisi olan var mı =(

hocam bu kurslara yol paranı veriyorlar mı özel arabanla falan gidersen yoksa bilet alıp onu verip para ödemesi mi yapıyorlar kalacak yiyecek vs

Özel arabanla ya da uçakla neyle gelirsen gel sadece o mesafede çalışan otobüsün bilet parası kadar para veriyorlar yolluk olarak.

Geri