2013000077 Eğitimde Fatih Projesi (Pardus Kullanımı) Kursu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilsis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ilsis

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2013000077 Eğitimde Fatih Projesi (Pardus Kullanımı) Kursu Onaylanan Varmı Benim Daha Belli Olmadıda Ondan Soruyorum Unuttular mı Yoksa :)

aynen öyle hocam unutuldun.dikkate alınmadın,reddedildi denecek kadar değerin yok, geçmiş olsun.önünüzdeki maçlara bakacaksınız artık.

4. onay tamamsa 5. onay da gelir. 5. onay hizmetiçi eğitim merkezi onayıdır ki zaten 4. onay sadece maksimum kursiyer sayısı kadar olur

ilsis' Alıntı:
2013000077 Eğitimde Fatih Projesi (Pardus Kullanımı) Kursu Onaylanan Varmı Benim Daha Belli Olmadıda Ondan Soruyorum Unuttular mı Yoksa :)

hocam benim 4 onayım tamam, 5 i de onaylanan var mı ki? bugün bir hocaya sordum 4 tanesi onaylandıysa 5. garantidir dedi. bekliyorum daha vakti var hem.

yalovaya daha önce giden arkadaşlar, ben uzaktan geleceğim(inşallah diyelim :)) için istanbul uçakla ordan deniz otobüsüyle yalovaya geçecem, istanbula hiç gitmedim, istanbuldan nerden deniz otobüsüne binecem?

kursun
Başlangıç Tarihi : 13/05/2013
ile son onay tarihi
HİE Son Onay Tarihi : 13/05/2013

nasıl olacak bilmiyorum ama bekliyoruz biz de :)

mudamet' Alıntı:
kursun
Başlangıç Tarihi : 13/05/2013
ile son onay tarihi
HİE Son Onay Tarihi : 13/05/2013

nasıl olacak bilmiyorum ama bekliyoruz biz de :)

öğretmenim her kursun son onay tarihi kursun başlangıç tarihidir ama hiç bir zaman bu son güne bırakılmaz.

bilisimci61' Alıntı:
yalovaya daha önce giden arkadaşlar, ben uzaktan geleceğim(inşallah diyelim :)) için istanbul uçakla ordan deniz otobüsüyle yalovaya geçecem, istanbula hiç gitmedim, istanbuldan nerden deniz otobüsüne binecem?

hocam sabiha gökçene in, ordan otobüsler kalkıyor yada havaş. onlarla feribot iskelesinde in (10 dk) ordanda yarım saatte bir yada saat başı direk yalovaya seferler oluyor onlara bin. yalovadanda yine dolmuş ile (yarım saatte bir) kurs merkezine gidebilirsin.

5. Onaya gerek yok. 5 . Onay Hizmetiçi Eğitim Merkezi onayıdır ve 4. Onayı alan herkes tahmini 20 - 25 arkadaş kursa kabul edilir. 5. onay kurstan bir iki gün önce gelir onu beklemeyin...

caglarakcay' Alıntı:
5. Onaya gerek yok. 5 . Onay Hizmetiçi Eğitim Merkezi onayıdır ve 4. Onayı alan herkes tahmini 20 - 25 arkadaş kursa kabul edilir. 5. onay kurstan bir iki gün önce gelir onu beklemeyin...

hocam öyle şey olur mu, 1-2 gün önceden çok daha önce gelir okula gelip bize bildirilmesi var bunun.

Muhtemelen 5.onay gelecektir 4 onayı olanlara ama yine de arkadaşlar emin olamadan harekete geçemiyorlar.Biletlerini erkenden alması gereken arkadaşları zorlayacak bir durum bu.İnşallah hafta başında belli olur artık.

Geri