arkadaşlar ben pazartesi sabahı eminönünden direkt giden feribotlarla kursa geçecem. http://www.turyol.com/seferlisteleme.asp?seferid=55
caglarakcay' Alıntı:ilk feribot 8.40 nasıl yetişeceksiniz. Kurs açılışı 9.00'da yapılıyor. Yani bu işlerde bir ciddiyetsizlik varmış gibi. Pazar gününden yeriniz hazır yolluk ve kalacak yer için ekstra para ödemek yok ama kurs ben olmadan da başlasa olur, Açılışa gitmeyivereyim nasılolsa ilk saatler tanışma kaynaşma olur düşüncesinde olan arkadaşlar yüzünden bir türlü yüksek verim alamıyoruz Merkezi kurslardan.
imkan olsada yerime gitseniz :idea:sahininces' Alıntı:şu kurslar bi de bize çıksa..
ülkemin en mahrumiyet yerindeyiz, neden onaylamazlar ki anlamış degilim...
hector1675' Alıntı:Merhaba arkadaşlar.
Bu seminere ben de kastamonudan katılacağım.
Bir kaç sorum olacak katıldığım ilk merkezi seminer, bu 1 hafta boyunca ek ders alacakmıyız ve yolluk ve giderlerimizi kim karşılayacak.
Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
biltek2007' Alıntı:hector1675' Alıntı:Merhaba arkadaşlar.
Bu seminere ben de kastamonudan katılacağım.
Bir kaç sorum olacak katıldığım ilk merkezi seminer, bu 1 hafta boyunca ek ders alacakmıyız ve yolluk ve giderlerimizi kim karşılayacak.
Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
Hocam görevli izinli sayıldığınız için bu süre içinde ek dersinizi alırsınız. Yolluk ve yevmiyeleri Bakanlık karşılıyor. ilinizin yapacağı bir şey yok. Sadece 4. derece ve üstünden maaş alıyorsanız görev yeri belgesi çıkartın yeterli. Gerçi ona da artık gerek kalmıyor, sistemden görüyorlar. Ama isterler diye yanınızda bulunsun.
hector1675' Alıntı:biltek2007' Alıntı:Hocam görevli izinli sayıldığınız için bu süre içinde ek dersinizi alırsınız. Yolluk ve yevmiyeleri Bakanlık karşılıyor. ilinizin yapacağı bir şey yok. Sadece 4. derece ve üstünden maaş alıyorsanız görev yeri belgesi çıkartın yeterli. Gerçi ona da artık gerek kalmıyor, sistemden görüyorlar. Ama isterler diye yanınızda bulunsun.
Hocam biraz önce müdür yardımcım geldi il milli eğitime sormuş ekders alınmıyormuş dedi. Bu süre zarfında ekdersin yattığından emin misiniz hocam.
Birtan hocam bu laf bana sanırımbirtanyildiz' Alıntı:pazartesi sabah dolmuşlarına hiç güvenmeyin. dolmuşçular burnundan kıl aldırmıyorlar belli bir vakitleri yok, eğer sayıyı yeterli görürse kalkıyor değilse doluncaya kadar bekliyorlar. 58 nolu kurs için pazartesi sabahı tercih eden arkadaşlar 11:45 de gelebildiler derse sonra ara verip yemeğe gittik.
iyi yolculuklar dilerim.