2013000077 Eğitimde Fatih Projesi (Pardus Kullanımı) Kursu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilsis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ilk feribot 8.40 nasıl yetişeceksiniz. Kurs açılışı 9.00'da yapılıyor. Yani bu işlerde bir ciddiyetsizlik varmış gibi. Pazar gününden yeriniz hazır yolluk ve kalacak yer için ekstra para ödemek yok ama kurs ben olmadan da başlasa olur, Açılışa gitmeyivereyim nasılolsa ilk saatler tanışma kaynaşma olur düşüncesinde olan arkadaşlar yüzünden bir türlü yüksek verim alamıyoruz Merkezi kurslardan.

Evet söylendiği gibi 5.onay da tamam. Ben önceki sene gitmiştim daha önce Esenköy Hizmetiçi Eğitim merkezine. Muhtemelen pazartesi sabah Kocaeli den gelecem Yalova. yalova vapur iskelesinin hemen yanındaki eski garajlardan kalkıyor Esenköy Minibüsleri. Sitede ilk arabanın 10.30 olduğu gözüküyor. ama pazartesi sabahları yedek araba bulundurulacağı da yazılmış. Araçlar dolduğu zaman gidiyor genelde saatler konusunda temkini olmak gerekir.

Çağlar hocam Yalova sefer saatlerinden muzdaripsin herhalde :)

caglarakcay' Alıntı:
ilk feribot 8.40 nasıl yetişeceksiniz. Kurs açılışı 9.00'da yapılıyor. Yani bu işlerde bir ciddiyetsizlik varmış gibi. Pazar gününden yeriniz hazır yolluk ve kalacak yer için ekstra para ödemek yok ama kurs ben olmadan da başlasa olur, Açılışa gitmeyivereyim nasılolsa ilk saatler tanışma kaynaşma olur düşüncesinde olan arkadaşlar yüzünden bir türlü yüksek verim alamıyoruz Merkezi kurslardan.

pazartesi sabah dolmuşlarına hiç güvenmeyin. dolmuşçular burnundan kıl aldırmıyorlar belli bir vakitleri yok, eğer sayıyı yeterli görürse kalkıyor değilse doluncaya kadar bekliyorlar. 58 nolu kurs için pazartesi sabahı tercih eden arkadaşlar 11:45 de gelebildiler derse sonra ara verip yemeğe gittik.

iyi yolculuklar dilerim.

şu kurslar bi de bize çıksa..
ülkemin en mahrumiyet yerindeyiz, neden onaylamazlar ki anlamış degilim...

Merhaba arkadaşlar.
Bu seminere ben de kastamonudan katılacağım.
Bir kaç sorum olacak katıldığım ilk merkezi seminer, bu 1 hafta boyunca ek ders alacakmıyız ve yolluk ve giderlerimizi kim karşılayacak.
Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

Bu arada olur ve tebellüğ işlemleri için bakanlıktan yazı geldi, 5.onay da 3 gün önce yapılmıştı.

hector1675' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.
Bir kaç sorum olacak katıldığım ilk merkezi seminer, bu 1 hafta boyunca ek ders alacakmıyız ve yolluk ve giderlerimizi kim karşılayacak.

Hocam görevli izinli sayıldığınız için bu süre içinde ek dersinizi alırsınız. Yolluk ve yevmiyeleri Bakanlık karşılıyor. ilinizin yapacağı bir şey yok. Sadece 4. derece ve üstünden maaş alıyorsanız görev yeri belgesi çıkartın yeterli. Gerçi ona da artık gerek kalmıyor, sistemden görüyorlar. Ama isterler diye yanınızda bulunsun.

biltek2007' Alıntı:
hector1675' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.

Hocam görevli izinli sayıldığınız için bu süre içinde ek dersinizi alırsınız. Yolluk ve yevmiyeleri Bakanlık karşılıyor. ilinizin yapacağı bir şey yok. Sadece 4. derece ve üstünden maaş alıyorsanız görev yeri belgesi çıkartın yeterli. Gerçi ona da artık gerek kalmıyor, sistemden görüyorlar. Ama isterler diye yanınızda bulunsun.

Hocam biraz önce müdür yardımcım geldi il milli eğitime sormuş ekders alınmıyormuş dedi. Bu süre zarfında ekdersin yattığından emin misiniz hocam.

Harcırah kanunu
Ders görevinin yapılmış sayılacağı haller :
Madde 16-(1) (1) Bir öğretim yılında 90 günü geçmemek üzere, bu Karar kapsamında bulunan personelden;
a) Bakanlıkça veya verilen yetki uyarınca valiliklerce yurt içinde düzenlenen her türlü eğitsel gezi, konferans, kurs ve seminerlerde görevlendirilenler; fiilen yerine getirdikleri bu görevleri süresince, görevlendirildikleri tarihte kendilerine verilmiş ek ders görevleri varsa bu görevlerini yapmış sayılırlar ve buna ilişkin ek ders ücretleri kadrolarının bulunduğu kurumca ödenir.

hector1675' Alıntı:
biltek2007' Alıntı:

Hocam biraz önce müdür yardımcım geldi il milli eğitime sormuş ekders alınmıyormuş dedi. Bu süre zarfında ekdersin yattığından emin misiniz hocam.

Evet hocam hizmetiçi kurslarında görevli izinli sayılırsınız. Ek dersinizi de alırsınız. Hangi ildesiniz siz? Bence Hizmetiçi bürosuna sorun o soruyu.

birtanyildiz' Alıntı:
pazartesi sabah dolmuşlarına hiç güvenmeyin. dolmuşçular burnundan kıl aldırmıyorlar belli bir vakitleri yok, eğer sayıyı yeterli görürse kalkıyor değilse doluncaya kadar bekliyorlar. 58 nolu kurs için pazartesi sabahı tercih eden arkadaşlar 11:45 de gelebildiler derse sonra ara verip yemeğe gittik.

iyi yolculuklar dilerim.
Birtan hocam bu laf bana sanırım :)
Ama haklı Birtan hocam. Pazardan katılmak en mantıklısı. Kişisel aracıyla gelmeyecekler Pazartesi sabahına kalmasınlar bence. Kaldım, pişmanım.

Geri