Re: 2014 İL DIŞI en çok talep gören iller
Ankara 25 ama puan paylasan 18 kisi sadece
Ankara 25 ama puan paylasan 18 kisi sadece
Tesekkurler hocam umut dunyasi istebas_kan' Alıntı:Mebbiste göreceğiz hocam...
Rüzgara Karşı'' Alıntı:hocam malesef doğru , son zamanlarda olan birşeyvkaan44' Alıntı:format_01' Alıntı:evrimkahraman' Alıntı:merhaba arkadaşlar. eşim asker tayini adanaya çıktı bende önce il dışından sonra eş durumundan tayin isteyeceğim puanım 82 başka adana isteyenler var mı acaba? bir de geçen yıllarda duyduğuma göre il dışı istemeyeni eş durumundan göndermemişler doğru mu ?
İl dışı tercih hakkınız var ise ve il dışı tercih de bulunmazsanız eş durumu tayininden faydalanamazsınız. bir kaç yıldır olan bu uygulama geçen sene de vardı kılavuzda belirtiliyor. yalnız il dışına hiç bir zaman iyi yerler açılmıyor. bu yüzden bir tane de olsa ölü tercih yapın hocam. en merkezi yer gibi. biz geçen sene böyle yapmıştık. sonra eş durumunda her yer açılıyor. rahatça gidersiniz inş
Afedersiniz bu gerçekten doğru mu? Kaynak gösterebilirmisiniz? Neredeetazıyo bu. İl dışı istemeyip de eş durumundan gidememezlik bana çok saçma geliyor.
bas_kan' Alıntı:Mebbiste göreceğiz hocam...
Hocam klavuzda acik okullari yayinlamazlar ki sadece tarihler kimler tatin isteyebilir onlar yazar bende mebbis te gorecegiz diye biliyorumbvck' Alıntı:bas_kan' Alıntı:Mebbiste göreceğiz hocam...
Olur mu !
Mebbisten önce göreceğiz.aksilik çıkmazsa excel formatında göreceğiz inşallah.çünkü kılavuz yayınlanacak birkaç gün önce. Geçen sene de böyle oldu
sguner_23' Alıntı:292 kişi oldu...
sguner_23' Alıntı:Evlenme meselesini tam olarak anlayamadım...craxx' Alıntı:sguner_23' Alıntı:Yıllardır il dışı atamaları takip ediyorum.Ankara,İzmir hep en fazla talep gören iller.Bu senenin asıl sürprizi(tabi ankete göre) Balıkesir,Samsun...
Süpriz olmasının sebebi acaba oradan evlenen arkadaşlar mı??