H hgur Üye Mesajlar 21 22 Eylül 2014 #33 Hocam zümre de performans görevlerine yer vermissiniz. Bu sene performans görevi verilmeyecek ve değerlendirilmeyecek. Yanlıs mı biliyorum?
Hocam zümre de performans görevlerine yer vermissiniz. Bu sene performans görevi verilmeyecek ve değerlendirilmeyecek. Yanlıs mı biliyorum?
SeA_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 519 23 Eylül 2014 #34 hgur' Alıntı: Hocam zümre de performans görevlerine yer vermissiniz. Bu sene performans görevi verilmeyecek ve değerlendirilmeyecek. Yanlıs mı biliyorum? Genişletmek için tıkla ... bende performans yok diye biliyorum
hgur' Alıntı: Hocam zümre de performans görevlerine yer vermissiniz. Bu sene performans görevi verilmeyecek ve değerlendirilmeyecek. Yanlıs mı biliyorum? Genişletmek için tıkla ... bende performans yok diye biliyorum
s_bote Aktif Üye Mesajlar 174 9 Ekim 2014 #38 bu sene ilk defa ortaokuldayım. 5lere 1-2-3 uygulayıp 6lara da 3-4 uygulasam olur mu? seneye 5ler 6 olacak onlara yine 3-4 uygularsam 3 konularını iki kez görmüş olacaklar sorun olur mu?
bu sene ilk defa ortaokuldayım. 5lere 1-2-3 uygulayıp 6lara da 3-4 uygulasam olur mu? seneye 5ler 6 olacak onlara yine 3-4 uygularsam 3 konularını iki kez görmüş olacaklar sorun olur mu?