2014-BALIKESİR İL DIŞI PUAN VE TERCİHLER

Kodla Büyü

ibrahim_hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sayın Hocalarım....
Geçen sene başka bir başlık altında puan ve tercihlerimizi paylaşmış olsakta ben temiz bir sayfa açma gereği duydum:)
Geçen sene Balıkesir için 95'e yakın açıktan 11'i gösterildi.Bu sene il içi atamalarda 40 civarı açık olduğunu görüyoruz.İnşallah en az geçen yıl kadar okul açarlar.Benim puanım 60'a yakın şansım yok çok ücra bir köşeyi tercih etmedikçe.Fikir edinebilmemiz açısından puan ve tercihlerimizi yazalım.Geçen sene epey yardımcı olmuştu paylaşımlar.

Benim merak ettiğim bir hususta Balıkesir'i isteyen arkadaş sayımız.Sizce bu sayı kaçtır?

meb-atama-ve-yer-degistirme-f133/balikesir-il-disi-atama-puan-ve-tercihler-t112739.html

97 ile balıkesir merkez yada yakın köyleri ama çok zor ihtimal. yine bize kalmaz balıkesir

Geçen sene 11 yer açıldı Bote idim 132 puanla zor girebildim Balıkesir'e. ( Sondan 2. puan )

İl dışından gelecek arkadaşlar iyi düşünsünler bence. Kurulu düzeniniz, iyi bir ortamınız varsa 3 sene geçireceksiniz gideceğiniz yerde.

Kötülemek için yazmıyorum ama Dursunbey de ilçe, Bandırma da, Havran da, Susurluk ta, Savaştepe de...

Çok iyi düşünün arkadaşlar, hakkınızda hayırlısı

Selamlar

Bandırma metropol.. hele de son zamanlarda resmen İstanbul'un bir ilçesi gibi oldu.. Ne ararsanız var.. Öğrenci profili çok sıkıntılı.. 3. yılımdayım.. İnşallah ildışı tayini bekliyorum.. Herkes istediği yere gider..

slm arkadaşlar il içinde 3 yılı dolmayıp da büyükşehir statü değişikliğinden tayin isteyen oldu mu acaba bilen var mı, hala liste yayınlanmandı 7 büyük şehir yayınladı bekiyyoruz.

kafkas' Alıntı:
Geçen sene 11 yer açıldı Bote idim 132 puanla zor girebildim Balıkesir'e. ( Sondan 2. puan )

İl dışından gelecek arkadaşlar iyi düşünsünler bence. Kurulu düzeniniz, iyi bir ortamınız varsa 3 sene geçireceksiniz gideceğiniz yerde.

Kötülemek için yazmıyorum ama Dursunbey de ilçe, Bandırma da, Havran da, Susurluk ta, Savaştepe de...

Selamlar

Nasılsın be Mehmet , Balya nasıl ? Memnun musun? Dua et bakalım bizde gelelim Balkese :)

tancan' Alıntı:
kafkas' Alıntı:

Selamlar

Nasılsın be Mehmet , Balya nasıl ? Memnun musun? Dua et bakalım bizde gelelim Balkese :)

Ehh be Taner iyi diyelim iyi olsun. Darısı başına, duacıyım :+1:

zorunlu hizmet yapayım diye kpssden sonra çıktım balıkesirden af mağduru oldum. Geri dönemiyorum balıkesire. Sanırım bu saatten sonrada dönmek zor olacak çünkü heryer dolu

level' Alıntı:
zorunlu hizmet yapayım diye kpssden sonra çıktım balıkesirden af mağduru oldum. Geri dönemiyorum balıkesire. Sanırım bu saatten sonrada dönmek zor olacak çünkü heryer dolu

Hocam Manisa'nın neresindesiniz? Ben Saruhanlı'da görev yapıyorum.

level' Alıntı:
tancan' Alıntı:
level' Alıntı:

Hocam Manisa'nın neresindesiniz? Ben Saruhanlı'da görev yapıyorum.

akhisardayım hocam

Bende daha önce Misakı Milli de görev yapmıştım.

Şunlara bak ya ... O kadar yakın ilçe var o kadar açık var hiçbirini yazmamıslar bıktı martık nedir bu sacmalık...

Bigadiç Yağcılar Yatılı Bölge Ortaokulu
Burhaniye Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu
Dursunbey Kavacık Ortaokulu
Gömeç Şehit Mustafa Güvenç Aldemir Ortaokulu
Gönen Sarıköy Ortaokulu
Marmara Avşa Ortaokulu
Sındırgı Düvertepe Yatılı Bölge Ortaokulu

Açılan okullarlar ilgili bilgisi olan arkadaşa var mı? Bigadiç Sındırgı Dursunbey git gel olurmu yolları nasıl?

Tancan, Burhaniye'de BT sınıfı olmadığına emin misin? Bende aradaım oradaki karşıma çıkan kişi (kim olduğunu soramadım) sadece bir çok dalda kadrolu öğretmen eksiğimiz var dedi, bt öğrt. yok dedi bekleriz dedi , sınıf var mı diye sormak aklıma gelmedi ama neden bunu soylemesin ?

patientx' Alıntı:
Tancan, Burhaniye'de BT sınıfı olmadığına emin misin? Bende aradaım oradaki karşıma çıkan kişi (kim olduğunu soramadım) sadece bir çok dalda kadrolu öğretmen eksiğimiz var dedi, bt öğrt. yok dedi bekleriz dedi , sınıf var mı diye sormak aklıma gelmedi ama neden bunu soylemesin ?

Bana öyle söyledi hocam. İstersen tekrar sorabilirsin.

Balıkesirde görev yapıyorum.Edremitte.Dursunbey,Savaştepe,Sındırgı ,Bigadiç Balya buralar biraz sapa yerlerdir.Bazı ilçelerden merkeze git gel yapılabilir.Hatta öğretmenler araba tutup kendi aralarında git gel yapıyorlar.Körfez ilçelerinde gerek yok zaten.Ama Balya,Savaştepe,Susurluk,Bigadiç,İvrindi gibi ilçelerden git gel yapabilirsiniz.Diğer ilçeler biraz zor.Burhaniye,Gömeç zaten körfez ilçeleri.Sorunuz olursa cevaplayabilirim.

tancan' Alıntı:
patientx' Alıntı:

Bana öyle söyledi hocam. İstersen tekrar sorabilirsin.

Geçen sana bana da var demişlerdi ama gittiğimde labtan başka herşeye benziyordu :o

Geri