2014-BALIKESİR İL DIŞI PUAN VE TERCİHLER

Kodla Büyü
İvrindi'nin Korucu beldesinde çalışıyorum, Balıkesir merkezde oturuyorum. Merkeze 60 km ve git gel yapıyorum. Ulaşım aracı sıkıntısı yok ama 1 saatlik yol yoruyor haliyle. Eş durumu ile, il içi atama ile merkeze gelmeye çalışıyorum, merkezde genelde açık olmuyor ya da 1- 2 açık oluyor, ona da puanım yetmiyor. Şu an puanım 135. Ağustos'ta yer olursa tekrar isteyeceğim, şimdiden isteyeceklere duyurmuş olayım.

1 BALIKESİR/GÖNEN/Sarıköy Ortaokulu 142 2920
2 BALIKESİR/BİGADİÇ/Yagcilar Yatılı Bölge Ortaokulu 182 4823
3 BALIKESİR/SINDIRGI/Düvertepe Yatılı Bölge Ortaokulu 96 1831
4 BALIKESİR/DURSUNBEY/Kavacık Ortaokulu 133 2944

Gönen' e yerleştim .
Diğer yerlerin puanlarını da yazarsanız....

çok şükür bigadiçe yüksek puanlı biri gitmiş. tercih yapmadığım için pişman olmadım

BALIKESİR/BURHANİYE/Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu 211
BALIKESİR/BİGADİÇ/Yagcilar Yatılı Bölge Ortaokulu 182
BALIKESİR/GÖMEÇ/ŞEHİT MUSTAFA GÜVENÇ ALDEMİR ORTAOKULU 203
BALIKESİR/DURSUNBEY/Kavacık Ortaokulu 133
BALIKESİR/GÖNEN/Sarıköy Ortaokulu 142
BALIKESİR/SINDIRGI/Düvertepe Yatılı Bölge Ortaokul 96

Selam arkadaşlar.Bende düvertepe yibo ya atandım. Okulumda işler halde BT sınıfı mevcut. Balıkesirde çalışan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara soruyorum. Kendi okulumda BTR olabilirmiyim. Kendi okulunda BTR olan var mı? yoksa sadece fatih projesi gelen okullara mı görevlendirme yapılıyo.Kendi okulumda kalsam süper olurdu :D ilgli arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

İvrindi Çpl ye atanan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun. İvrindiliyim ben sorunuz olursa yanıtlayabilirim

KaRuB' Alıntı:
İvrindi Çpl ye atanan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun. İvrindiliyim ben sorunuz olursa yanıtlayabilirim

hocam teşekkürler ben de balıkesirliyim :) Şimdilik merak ettigim bişey yok teşekkürler..

Geri