Bu görevi almak için kurs açmak gerekiyormuş değil mi?
Ben geçen sene kurs açmak istediğimi İl Koordinatörüne söylemiştim. O da bir sürü laf ebeliğinden sonra, efendim çok yoğunmuş, işi çokuş, evraklar yetişmiyormuş felan filan bana kursu açtırmadı. Hatta dedi ki "hocam sen yine diğer öğretmenlere kurs ver akıllı tahtaları anlat", "eee dedim bunu resmiyete dökelim, kurs verdiğimiz belli olsun", o da dediğim gibi ancak laf ebeliği. :verymad:
2 gün sonra da ilçelere ve okullara yazı geldi bu görevle ilgili. Meğer bizim çakal mahsus bu görevi alamayalım diye bizi sallamış. Ben de ilk etapta anlamamıştım böyle bir çakallık olduğunu. sonradan anladım ama ne fayda. Ancak beddua edebiliyoruz şu an. Haa bu hakkım olsun da istersem başvuru yaparım, istemezsem başvuru yapmam. Ama böyle bir çakallıktan sonra böyle bir hakkımın bile olmaması beni üzüyor açıkcası. :verymad:
Bu tür yanlış-haksız-adam kayırmacı-veya engelleyici uygulamalar yapan kim varsa beter olsun diyorum. Ve biliyorum ki mazlumun ahı tutar. Ve ayrıca Allah doğrularla beraberdir. :+1:
Umarım bu forumu takip eden değerli hocalarım arasında böyle çakallık yapanlar yoktur. Ben böylesine saygın bir ortamda böyle çakalların bulunabileceğine ihtimal vermiyorum. Ve tüm arkadaşlarıma her zaman doğru olanı yapmalarını tavsiye ediyorum-rica ediyorum.