nuribjk' Alıntı:diğer bir soru da bizden hangi evraklar istenecek, eşim sağlık personeli, sanırım çıktı ekranında yazacaktı o belgeler ama göremiyorum
easytr' Alıntı:antipc' Alıntı:Ama ben il dışından önce de evliydim hocam. Ağustosta il dışı ile eşimin bulundupu ildeki bir ilçeye geldim. eşim başka ilçede. İl merkezinde iyi bir okul açılırsa yazabilir miyim diye düşünüyorum, Bşehir değil.
Teşekkürler...
"Bu durumda bulunan öğretmenler, takip eden yılın özür durumuna bağlı yer değiştirme döneminde özür durumundan yer değiştirme isteğinde bulunabilirler."
bu ifadeye göre yine tayin istersin. 2013 ildışı 2013 yılına ait bir atama. takip eden yıl 2014. sen takip eden yılda eş özrü isteyeceksin.
hayat86' Alıntı:arkadaslar ben eşimle aynı okuldayım kasabadayız baska okula tercih yapmak istiyorum acaba benim böyle bir hakkım var mı?
sarı_sarı' Alıntı:hayat86' Alıntı:arkadaslar ben eşimle aynı okuldayım kasabadayız baska okula tercih yapmak istiyorum acaba benim böyle bir hakkım var mı?
şaka mı bu?
hocam istersin gayet açık sen 2013 de il dışından gelmişsin şimdi 2014. daha nasıl açık olsun. bende aynı durumdayım bu gün ilk başvuruyu yaptım ve onayladım.ao1983' Alıntı:easytr' Alıntı:antipc' Alıntı:Ama ben il dışından önce de evliydim hocam. Ağustosta il dışı ile eşimin bulundupu ildeki bir ilçeye geldim. eşim başka ilçede. İl merkezinde iyi bir okul açılırsa yazabilir miyim diye düşünüyorum, Bşehir değil.
Teşekkürler...
"Bu durumda bulunan öğretmenler, takip eden yılın özür durumuna bağlı yer değiştirme döneminde özür durumundan yer değiştirme isteğinde bulunabilirler."
bu ifadeye göre yine tayin istersin. 2013 ildışı 2013 yılına ait bir atama. takip eden yıl 2014. sen takip eden yılda eş özrü isteyeceksin.
bende aynı durumdayım 2013 temmuz il dışıyla geldim ama eş durumu istemek istiyorum ifadeye göre eş durumu tayini isteyemiyorum (
okulum çok sıkıntılı bir an önce gitmek istiyorum çalıştığım yerden..
bu bir sene şartı kaldırıldı diye biliyordum ama hala o şart devam ediyor..
başvuru sayfası banada açılıyor inşallah isteyebilirim hocam. milli eğitim atama bölümünü arayıp bilgi alıcam zaten.hocam istersin gayet açık sen 2013 de il dışından gelmişsin şimdi 2014. daha nasıl açık olsun. bende aynı durumdayım bu gün ilk başvuruyu yaptım ve onayladım.
Öğretmenlikten ayrıldıktan sonra açıktan ya da kurumlar arası yeniden atama kapsamında atananlardan, sağlık durumu özrüne bağlı yer değiştirmeler hariç, 31 Ocak 2014
tarihi itibarıyla bulunduğu ilde en az 1 (bir) yıl süreyle öğretmenlik yapmış olanlar, özür durumuna bağlıyer değiştirme başvurusunda bulunabilirler.
realforever' Alıntı:İl dışı eş durumundan başvurusunu kaydetip onay bölümü açılan var mı arkadaşlar
realforever' Alıntı:Arkadaşlar eşimin yerine başvuruyu ben yaptım mebbiste.Ama kaydet tuşuna bastıktan sonra kaydedildiğine dair hiç bir şey yok ortada herkeste aynı mı.Mebbisten çıkış yaptım tekrar girdim telefon numarası ve mail adresi gene boş görünüyor acaba kaydedildi mi.Sizde de aynı sıkıntı mevcut mu
Istersiniz sayın hocam, 657ye tabi memurlara sıkıntı yok. Siz adaylığınız kaldırılmış olun yeterhaso07' Alıntı:arkadaşlar acil cevap istiyorum. Eşim diyanete 24 aralıkta kadrolu göreve başladı. ben onun yanına eş durumundan tayin isteyebilir miyim?
easytr' Alıntı:masterkartall' Alıntı:Dün denedim ben de Başvurumu Kaydet'e basmama rağmen tekrar açtığımda form boş görünüyordu bugün düzelmiş sanırım arkadaşın biri üstte onay kısmını görebilmiş.
Pazartesiye bıraktım ben de, eşimin görev yeri belgesi kargoda okulun onaylaması için sanırım okula götürmem gerekiyor o belgeyi de, yayınlanan klavuzda öyle yazıyor...
ikiside öğretmen olan eşlerden başvuru yapan öğretmenin okulundan sadece görev yeri belgesimi isteniyor. başka bir evrak varmı? klavuzda nerde yazıyor bunlar
sert_hard' Alıntı:Istersiniz sayın hocam, 657ye tabi memurlara sıkıntı yok. Siz adaylığınız kaldırılmış olun yeterhaso07' Alıntı:arkadaşlar acil cevap istiyorum. Eşim diyanete 24 aralıkta kadrolu göreve başladı. ben onun yanına eş durumundan tayin isteyebilir miyim?