conquest014' Alıntı:Şu an yayınlandı hocam normlar mersin meb sitesinde,çok bir değişiklik yok gibi.
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
conquest014' Alıntı:Şu an yayınlandı hocam normlar mersin meb sitesinde,çok bir değişiklik yok gibi.
soouuk' Alıntı:Hocam sizden fikir almak istiyorum. 78 puanla Mersin'e il dışı şansım nedir sizce? eğer gelme ihtimali yoksa iliçi yazacağım.
Hocam akdeniz ilçesindeki okullar hakkında bilgilerinizi bekliyoruz.hakanotuken' Alıntı:Mersin Akdeniz Mehmet Dağlı Ortaokulu'nda görev yapıyorum okullar hakkında fikir alışverişi ve diğer konularda yardımcı olabilirim.
hakanotuken' Alıntı:Bt sınıfları konusunda bilgi sahibi değilim malesef, bt durumunu okulları arayıp öğrenmek bence en güzeli.
Benim okulumda 40 saat ders var, bir ücretli arkadaş vardı o 30 saat derse girdi bende 10 saat + formatördüm. 22+1 bt miz var.
Okulumuza dolmuş ve otobüsle ulaşım çok kolaydır, mezitli ve yenişehirden kalkan eğriçam ve çevreyolu gibi dolmuşlar her dakika kalkar, foruma 40 dk sürer.
Okulumuz iyidir, ben sorun çekmiyorum, beklentileriniz nedir onu bilemeden iyi yada kötü demek yanlış olur, benim fazla bir beklentim yoktu sadece mersine adım atmak için geldim beklentilerimin üzerinde bir okul. Kadromuz genç, muhabbetimiz güzel.
devamı gelecek
hakanotuken' Alıntı:Sanılanın aksine Akdeniz'de de iyi okullar var, açılan okullar içinde de seçilebilecek güzel okullar çıkacaktır. Okullar açılsın bildiğimiz kadarıyla fikirlerimizi beyan eder yardımcı oluruz.
yazacan mı hocam bu okulu.2 okul yazıp bırakacam gibi, biri burası. Benim puan 132 şuan seninki ne en songoldenboy' Alıntı:en iyisi toroslar ibrahim karaoğlanoğlu görünüor gibi merkezde
ronn' Alıntı:her yere 4. bölge okulları açmışlar millet de seviniyor baya okul açılmış diye. İşi biliyorlar valla
mekan 10 numara beş yıldız. il içinde 32 yılım dolmuş olsa o kulda gözüm vardı.ama hala 2,5 yıllığım. birde narlıuyu ilköğretim okulu.buralar çok sakin yerler.xodeda' Alıntı:Erdemli kocahasanli anadolu lisesi nasıldır bilen var mı acaba.
cengiz topel merkezi okul.m_ergil85' Alıntı:Puanım 122 ilk ve tek tercihim TARSUS....