2015-2016 Bursa il içi yer değiştirme

Kodla Büyü

ctrl+z

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Bursada il içinde yer değiştirme talebinde bulunacak olan var mı? Yer değiştirmeler eş zamanlı yapılacağı için tayin isteyecek arkadaşlar yazarsa boşluk oluşacak okullar hakkındabir fikrimiz olur.Bir de okulda bt sınıfı var mı( ve ne durumda) belirtirseniz yardımcı olacaktır tayin isteyen arkadaşlara teşekkürler...

Hürriyet Anadolu - BT sınıfı yok. Haftada 8 saat ders var şu anda. Sizin _?

ben de sönmez ortaokulundayım şimdilik 20 saat dersim varda okul dönüşüyor imam hatip olacak ders sayısı nasıl olur bilmiyorum imam hatipte bilişim dersleri var mı 5 6 larda bilen arkadaşlar (imam hatiplerde çalışan) cevaplandırırsa sevinirim

serap4' Alıntı:
ben de bursada imam hatip ortaokulundayım hocam 5 ve 6 lara giriyorum ders var yani

siz hangi okuldaısnız hocam bir de duyudğuma göre 5 ler hazırlık sınıfı mı ne oluyormuş (arapça ya da ingilizce ağırlıklı) öyle olunca sanırım 5. sınıflarda bilişim dersi yokmuş doğru mu acaba?

bursa il dışına açılır mı?

mudanya da kadro durumları nasıl acaba?
bursada olanlar bilgilendirebilirler mi??

girdap08' Alıntı:
il içi yer değiştirme başvuru ekranı açılmadı mı? ben mi göremiyorum?

daha açık değil hocam
ozgulhoca' Alıntı:

mudanyada il çinde açık olan okullra bunlar hocam

Ekli dosyalar

• mudanya.JPG
    mudanya.JPG
    12.5 KB · Görüntüleme: 1,085
ctrl+z' Alıntı:
serap4' Alıntı:
ben de bursada imam hatip ortaokulundayım hocam 5 ve 6 lara giriyorum ders var yani

siz hangi okuldaısnız hocam bir de duyudğuma göre 5 ler hazırlık sınıfı mı ne oluyormuş (arapça ya da ingilizce ağırlıklı) öyle olunca sanırım 5. sınıflarda bilişim dersi yokmuş doğru mu acaba?

hocam ben kanuni imam hatipteyim o konuda henüz bir bilgi verilmedi bize. hiç bilmiyorum gerçekten ne olacağını. sadece imam hatipteki 5lere mi hazırlık olacak

serap4' Alıntı:
ctrl+z' Alıntı:
serap4' Alıntı:

hocam ben kanuni imam hatipteyim o konuda henüz bir bilgi verilmedi bize. hiç bilmiyorum gerçekten ne olacağını. sadece imam hatipteki 5lere mi hazırlık olacak

evet hocam öyle bir duygunluğum var sadece ama nasıl uygulanıyor ya da uygulancak ben de bilmiyorum

ctrl+z' Alıntı:
girdap08' Alıntı:
il içi yer değiştirme başvuru ekranı açılmadı mı? ben mi göremiyorum?

daha açık değil hocam
ozgulhoca' Alıntı:

mudanyada il çinde açık olan okullra bunlar hocam

teşekkür ederim hocam. il dışı nasıl olacak acaba? 170 puanım var.

Özellikle Nilüfer ve Osmangazide çok az okul var. Nilüferde sadece 2 okul açık görünüyor. Nilüferi bogazina kadar doldurmuslar :) kim boşaltacakki biz Nilüfere geçelim.

ctrl+z' Alıntı:
ckayatr' Alıntı:
Akçalar ve karamehmet hakkında bilgisi olan isteyecek olan var mı acaba.

akçalar köy okulu sanırım kara mehmet atevlerde...
Hocam o konularda az cok bilgim var zaten. Yakında imamhatip olur mu, ogretmen idareciler nasıl, bilisim sınıfı yeni mi, sınıflar kaç kişilik falan öyle şeyleri merak etmiştim

ckayatr' Alıntı:
ctrl+z' Alıntı:
ckayatr' Alıntı:
Akçalar ve karamehmet hakkında bilgisi olan isteyecek olan var mı acaba.

akçalar köy okulu sanırım kara mehmet atevlerde...
Hocam o konularda az cok bilgim var zaten. Yakında imamhatip olur mu, ogretmen idareciler nasıl, bilisim sınıfı yeni mi, sınıflar kaç kişilik falan öyle şeyleri merak etmiştim

hocam o zmana gidip okulu görmeni tavsiye ederim daha detylı bilgi albilirsin böylece...

ben de bir imam hatip ortaokulunda çalışıyorum. malesef 5. sınıflar hazırlık sınıfına dönüştürüldüğünden bilişim teknolojileri seçmeli olarak değiştirildi. Yani dersimizin seçilmesi yine idarenin insiyatifine bırakıldı.. :x :verymad:

Biz kral ciplak diyoruz
Arkadaslar gormemek icin elinden geleni yapiyor
Rotasyon olmazsa ozgurce tayin isteyemeyiz.
Aslan payini yiyen kisinin biraktigiyla yetinip dururuz

klmno' Alıntı:
Biz kral ciplak diyoruz
Arkadaslar gormemek icin elinden geleni yapiyor
Rotasyon olmazsa ozgurce tayin isteyemeyiz.
Aslan payini yiyen kisinin biraktigiyla yetinip dururuz
Oyle de oluyor zaten. Hele bir de dogu gorevine gidip donuste bursaya kotu bir okuldan girdiysen isin zor. Nilüfer dalga gecer gibi iki okul aciyor birisi zaten taaa akcalarda. Subat es durumuna basvurdum tek okul acildi niluferden o da akcalar. Sinirlenmemek elde degil. Neyse yine hayirlisi olsun diyelim bakalim simdilik. Rotasyon sart bence de

esraydın16' Alıntı:
ben de bir imam hatip ortaokulunda çalışıyorum. malesef 5. sınıflar hazırlık sınıfına dönüştürüldüğünden bilişim teknolojileri seçmeli olarak değiştirildi. Yani dersimizin seçilmesi yine idarenin insiyatifine bırakıldı.. :x :verymad:

hocam hangi okulda çalışıyorsunuz bir de bu 5. sınıflarda hazırlık işi okula göre değişiyor mu yoksa bütün imam hatiplerde hazırlık sınıfı mı olması lazım talim terbiyedeki ders çizelgesine (http://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... lu_hdc.pdf) göre 5 lerde dersimiz zorunlu olarak gözüküyor

Geri