yok değilim. Ben şehit polis ismail özbek ortaokulun dayım. Halk eğitmde idare ile aran iyiyse çalışma saatlerinde sıkıntı olmaz.reprobate' Alıntı:Hakan hocam siz Kestel HEM'de misiniz? HEM'de çalışma saatleri nasıl?
yok değilim. Ben şehit polis ismail özbek ortaokulun dayım. Halk eğitmde idare ile aran iyiyse çalışma saatlerinde sıkıntı olmaz.reprobate' Alıntı:Hakan hocam siz Kestel HEM'de misiniz? HEM'de çalışma saatleri nasıl?
mebbis te atama modülünden mi görünüyor?boteakif' Alıntı:Balıkesir de açıklanmış.
Ben kendi okulumda değilim. Başka okulda btr olarak görev yapıyorum. İdarecilerimden öğrendim.dikistutmazsabri' Alıntı:mebbis te atama modülünden mi görünüyor?boteakif' Alıntı:Balıkesir de açıklanmış.
Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
ctrl+z' Alıntı:esraydın16' Alıntı:ben de bir imam hatip ortaokulunda çalışıyorum. malesef 5. sınıflar hazırlık sınıfına dönüştürüldüğünden bilişim teknolojileri seçmeli olarak değiştirildi. Yani dersimizin seçilmesi yine idarenin insiyatifine bırakıldı.. :x :verymad:
hocam hangi okulda çalışıyorsunuz bir de bu 5. sınıflarda hazırlık işi okula göre değişiyor mu yoksa bütün imam hatiplerde hazırlık sınıfı mı olması lazım talim terbiyedeki ders çizelgesine (http://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... lu_hdc.pdf) göre 5 lerde dersimiz zorunlu olarak gözüküyor