2015-2016 Bursa il içi yer değiştirme

Kodla Büyü
reprobate' Alıntı:
Hakan hocam siz Kestel HEM'de misiniz? HEM'de çalışma saatleri nasıl?
yok değilim. Ben şehit polis ismail özbek ortaokulun dayım. Halk eğitmde idare ile aran iyiyse çalışma saatlerinde sıkıntı olmaz.

Arkadaslar il ici yerlestirmeler okul ekranlarinda gorulmeye baslamis. Kimler nerelere gitti acaba. Ben yunuseli somuncu baba ihoo'na cikmisim. Karamehmet'e kim gitti acaba

Arkadaşlar bunlar merkezi olarak mı yapılıyor?
Okul mebbisinden görünmüyorum. Bu bizim ilin açıklamadığını mı gösterir yoksa bana çıkmadığını mı?

Hocam zaten resmi tarih 6 haziran pazartesiyi bekleyin belki sizin şehir daha aciklamamistir

ctrl+z' Alıntı:
esraydın16' Alıntı:
ben de bir imam hatip ortaokulunda çalışıyorum. malesef 5. sınıflar hazırlık sınıfına dönüştürüldüğünden bilişim teknolojileri seçmeli olarak değiştirildi. Yani dersimizin seçilmesi yine idarenin insiyatifine bırakıldı.. :x :verymad:

hocam hangi okulda çalışıyorsunuz bir de bu 5. sınıflarda hazırlık işi okula göre değişiyor mu yoksa bütün imam hatiplerde hazırlık sınıfı mı olması lazım talim terbiyedeki ders çizelgesine (http://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... lu_hdc.pdf) göre 5 lerde dersimiz zorunlu olarak gözüküyor

1.dönem 15 saati dolduramadığım için iki farklı imam hatip ortaokulunda da görev yaptım hocam. Birinde 5. sınıflarda seçmeli olarak vardı fakat diğerinde meslek dersi seçtirmişlerdi. Tamamen idarenin tercihi :oops:

Geri