30 eylül 2015 tarihi itibariyle 3 yılın dolduğundan istersin.. her iki kurumda geçirdiğin süreler birlikte değerlendirilir diyor zaten senin açından sıkıntı yok..okanformula' Alıntı:Arkadaşlar benim durumuma bir yorum yapabilir misiniz?
2012 Eylülde bir okula atandım, 2013 ocakta norm fazlası atamasında kendi isteğimle okul değiştirdim. Bu klavuzun 3. maddesinin c bendine göre, ben tekrar tayin isteyebilir miyim, isteyemez miyim?
mekrel' Alıntı:30 eylül 2015 tarihi itibariyle 3 yılın dolduğundan istersin.. her iki kurumda geçirdiğin süreler birlikte değerlendirilir diyor zaten senin açından sıkıntı yok..okanformula' Alıntı:Arkadaşlar benim durumuma bir yorum yapabilir misiniz?
2012 Eylülde bir okula atandım, 2013 ocakta norm fazlası atamasında kendi isteğimle okul değiştirdim. Bu klavuzun 3. maddesinin c bendine göre, ben tekrar tayin isteyebilir miyim, isteyemez miyim?
donmezas' Alıntı:Arkadaşlar il içi tayin isteyince il dışı isteme şansımız olmuyor mu?Bir eğitim öğretim yılında sadece birini mi tercih edebiliyoruz?
şimdi düzeldi bu sefer de hizmet puanım düşük görünüyor. sözleşmeli çalıştığım dönemlerden 0 puan almışım. geçen hafta 103 dü bugün 80 e düşmüşsukrugaya' Alıntı:bende oyle bir sorun yok okul listelerini görebiliyorum
dilekçe yazacam yarın bir sürü iş uğraş dur şimdisukrugaya' Alıntı:ilçe mem le bi görüşün
sedkorn' Alıntı:Benim Durumum da şöyle;
6 senedir çalıştığım ilkokul da norm fazlası oldum, bana tayin iste yoksa re'sen atarız dediler, ben de tayin istedim 17/06/2013 de şimdiki ortaokula geldim. Aynı ilçe arada 300 metre var. Mebbis de bu atamanın karşısında " İhtiyaç Fazlası Öğretmenler" yazıyor. Ben tayin isteyebilirmiyim? sayfada "Durumu" yazan seçeneklerden 3'üncü uyarmı bana.
bu maddeye göre il içine başvurmak için aynı ilçede 3 yıl çalışmış olmak gerekiyor . Doğrumudur hocam? Dönem ortasında norm fazlası ataması yaparken sadece ilçe içinde okul seçmemiz istendi bu sebeple soruyorum.okanformula' Alıntı:sedkorn' Alıntı:Benim Durumum da şöyle;
6 senedir çalıştığım ilkokul da norm fazlası oldum, bana tayin iste yoksa re'sen atarız dediler, ben de tayin istedim 17/06/2013 de şimdiki ortaokula geldim. Aynı ilçe arada 300 metre var. Mebbis de bu atamanın karşısında " İhtiyaç Fazlası Öğretmenler" yazıyor. Ben tayin isteyebilirmiyim? sayfada "Durumu" yazan seçeneklerden 3'üncü uyarmı bana.
isteyebilirsin hocam, 3.maddenin c bendi senin durumunu açıklıyor. Bende isteyeceğim aynı maddeden ötürü. Ancak tavsiyem tercihlerini erken yap. Olur ya ilçeden döner tercihin, itiraz için vaktin olsun