2015 MEB il içi yer değiştirme:

Kodla Büyü
Arkadaşlar benim durumuma bir yorum yapabilir misiniz?

2012 Eylülde bir okula atandım, 2013 ocakta norm fazlası atamasında kendi isteğimle okul değiştirdim. Bu klavuzun 3. maddesinin c bendine göre, ben tekrar tayin isteyebilir miyim, isteyemez miyim?

okanformula' Alıntı:

2012 Eylülde bir okula atandım, 2013 ocakta norm fazlası atamasında kendi isteğimle okul değiştirdim. Bu klavuzun 3. maddesinin c bendine göre, ben tekrar tayin isteyebilir miyim, isteyemez miyim?
30 eylül 2015 tarihi itibariyle 3 yılın dolduğundan istersin.. her iki kurumda geçirdiğin süreler birlikte değerlendirilir diyor zaten senin açından sıkıntı yok..

mekrel' Alıntı:
okanformula' Alıntı:

30 eylül 2015 tarihi itibariyle 3 yılın dolduğundan istersin.. her iki kurumda geçirdiğin süreler birlikte değerlendirilir diyor zaten senin açından sıkıntı yok..

Bundan önceki iliçi atamalarda, norm fazlası tayinini kendi isteğinle yapmışsın diye çoğu arkadaşın başvurusu reddedildiği için. sordum. Zannedersem o madde de değişiklik olmuş. teşekkür ederim hocam

Arkadaşlar il içi tayin isteyince il dışı isteme şansımız olmuyor mu?Bir eğitim öğretim yılında sadece birini mi tercih edebiliyoruz?

donmezas' Alıntı:
Arkadaşlar il içi tayin isteyince il dışı isteme şansımız olmuyor mu?Bir eğitim öğretim yılında sadece birini mi tercih edebiliyoruz?

İl içi tercih yapıp da atanırsanız, il dışı isteyemeyeceksiniz. İl içi çıkmazsa isteyebileceksiniz. memurlar.net'te bununla ilgili haberler vardı.

Resen atananlarla ilgili durum ne pekala ben eski okulumda 1,5 yıl çalıştm bu okulda da toplam 5 ay olacak tayin hakkım olacak mı?

Aydında Milli Eğitim il içerisinde yer alan açık okulları açıklamayacakmış. Sadece tercih yapılamaması geren kurumların listesi açıklanacakmış. (Kapatılan okullar vb...) Böyle bir saçmalık olabilir mi? :!: :!: :-1:

"Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Nufüs Bilgi Sisteminde proplem vardır.Daha sonra tekrar deneyiniz!"
Bu ne arkadaşlar sadece bende mi böyle bir uyarı var nereden sağlayabilirim nüfus bilgi sistemenin probleminin giderilmesini?

sukrugaya' Alıntı:
bende oyle bir sorun yok okul listelerini görebiliyorum
şimdi düzeldi bu sefer de hizmet puanım düşük görünüyor. sözleşmeli çalıştığım dönemlerden 0 puan almışım. geçen hafta 103 dü bugün 80 e düşmüş

Benim Durumum da şöyle;

6 senedir çalıştığım ilkokul da norm fazlası oldum, bana tayin iste yoksa re'sen atarız dediler, ben de tayin istedim 17/06/2013 de şimdiki ortaokula geldim. Aynı ilçe arada 300 metre var. Mebbis de bu atamanın karşısında " İhtiyaç Fazlası Öğretmenler" yazıyor. Ben tayin isteyebilirmiyim? sayfada "Durumu" yazan seçeneklerden 3'üncü uyarmı bana.

Ekli dosyalar

• durum.jpg
    durum.jpg
    112.3 KB · Görüntüleme: 806
sedkorn' Alıntı:
Benim Durumum da şöyle;

6 senedir çalıştığım ilkokul da norm fazlası oldum, bana tayin iste yoksa re'sen atarız dediler, ben de tayin istedim 17/06/2013 de şimdiki ortaokula geldim. Aynı ilçe arada 300 metre var. Mebbis de bu atamanın karşısında " İhtiyaç Fazlası Öğretmenler" yazıyor. Ben tayin isteyebilirmiyim? sayfada "Durumu" yazan seçeneklerden 3'üncü uyarmı bana.

isteyebilirsin hocam, 3.maddenin c bendi senin durumunu açıklıyor. Bende isteyeceğim aynı maddeden ötürü. Ancak tavsiyem tercihlerini erken yap. Olur ya ilçeden döner tercihin, itiraz için vaktin olsun

okanformula' Alıntı:
sedkorn' Alıntı:
Benim Durumum da şöyle;

isteyebilirsin hocam, 3.maddenin c bendi senin durumunu açıklıyor. Bende isteyeceğim aynı maddeden ötürü. Ancak tavsiyem tercihlerini erken yap. Olur ya ilçeden döner tercihin, itiraz için vaktin olsun
bu maddeye göre il içine başvurmak için aynı ilçede 3 yıl çalışmış olmak gerekiyor . Doğrumudur hocam? Dönem ortasında norm fazlası ataması yaparken sadece ilçe içinde okul seçmemiz istendi bu sebeple soruyorum.

Hocam o madde de ilçe falan bir kriter koymamis. ÇünkBüyükşehirler de durum karışıyor. O yüzden 3. madde genel bir madde. Sorun çıkacağını sanmam

Sorumun cevabını kendim yanıtlayayım belki işinize yarar 1.HA: birinci hizmet alanı 1.HB:birinci hizmet bölgesi demekmiş

Listede liseleri göremiyorum, siz görebiliyor musunuz? Meslek lislerini kastetmiyorum. Mezuniyetim BOTE.

istanbul meb liste yayınladı sistemde açık görünenlerle karşılaştırma yapılabiliyor izmirde normlar ay sonunda belirleniyor sanırım

Geri