2015 MEB il içi yer değiştirme:

Kodla Büyü
sedkorn' Alıntı:
Benim Durumum da şöyle;

6 senedir çalıştığım ilkokul da norm fazlası oldum, bana tayin iste yoksa re'sen atarız dediler, ben de tayin istedim 17/06/2013 de şimdiki ortaokula geldim. Aynı ilçe arada 300 metre var. Mebbis de bu atamanın karşısında " İhtiyaç Fazlası Öğretmenler" yazıyor. Ben tayin isteyebilirmiyim? sayfada "Durumu" yazan seçeneklerden 3'üncü uyarmı bana.
Hocam ben de 8 yıldır çalıştığım bir okuldan, norm fazlası atamalarda değil ama 2014 il içinde tayin istedim. norm fazlasıyım diye seçeneklerde belirtmiştim. şimdi tekrar tayin isteyebilir miyim acaba. Sizinkiyle aynı durum gibi geldi de.

Tuna54^' Alıntı:
Tercihlerin yanında yazan 1.HA - 1.HB ne demek arkadaşlar

1.Hizmet Alanı, 1. Hizmet Bölgesi demek hocam.
Kısaca buralar iyi yerler.
3. Hizmet Alanı 3.Hizmet Bölgesi de kötü yerler gibi ... Sayı arttıkça zorlaşıyor yerler

İl içi tayinler açıldı. Bir bakayım dedim puanını 2 puan dusurmusler. Sizde durum ne acaba.

Re: Ynt: 2015 MEB il içi yer değiştirme:

Beyler yeni açılmış ama puanlar karışmış.
Son gün ne zaman bilen varmı?

Süreç nasıl oluyor?
Ekrandan çıktı alıp okul müdürüne en geç 26 sına kadarmı veriyoruz?
Kaç nüsha çıktı alıyoruz?
Yoksa İlçe sürecimi 26 na kadar?

hocam tercihleri yapıp kaydediyorsun. idareyi bilgilendiriyorsun onlar onay veriyorlar çıktı alıp imza olayları ve bir nüsha sana veriliyor. sen de imzalıyorsun. sonra ilçe il onayı işlemleri var.

İşte ilçe il onayları için 26 mı son gün onu sordum
Bizim idare öğretmeni ilçede ilde dolaştırmayı sever evrak işi için.İlçedeki memurlar da niye geliyorsunuz demeyi sever.

idareci harici resmi evrak takibi yasaklayan bir genelge çıksa iyi olacak.

Geri