sizde yine iyi hocam bizde ilçe de 1 okul uhaha:
ilk atamalar ile kapanıyor hocam açık. doğudakiler de batıya geldi. emekli olan da yok.Rüzgara Karşı'' Alıntı:kontenjanlar çok az. ne oldu böyle ? çok şaşırdım, geçen dönemler iyiydi hep....
benim istediğim yerler (bornova,bayraklı) çok tercih edilen yerler. ayrıca izmirde hileli yollarla özür grubundan gelen çok.dijitalyerli' Alıntı:ilk atamalar ile kapanıyor hocam açık. doğudakiler de batıya geldi. emekli olan da yok.Rüzgara Karşı'' Alıntı:kontenjanlar çok az. ne oldu böyle ? çok şaşırdım, geçen dönemler iyiydi hep....
fiyong' Alıntı:Puanlarınız nasıl arkadaşlar benim 118 keçiören olurmu bu puanla bilmiyorum
elf.krc' Alıntı:fiyong' Alıntı:Puanlarınız nasıl arkadaşlar benim 118 keçiören olurmu bu puanla bilmiyorum
şu anki kurumunuz nerde? bence olur gibi benim puan 72 ben bide bu puanla Yenimahalle istiyorum )
Kaç puanın var hocam ben isteyemiyorum ama merak ettim.yeniceli' Alıntı:konya selçuklu da 4 okul açık. herhalde gidebilirim diye düşünüyorum ama. var mı acaba başka isteyecek
ben de izmir iliçi isteyeceğim. bornova'da 2 muhtemel boşalacak yer var ama kim bırakacak orayı da .... 108 puanım var.ugursamsa' Alıntı:İzmir Kiraz için sadece HEM açılmış ya :S il içi isteyecektim, HEM konusunda da kararsızım ama tek olduğu için mecbur yazacağım gibi duruyor.
72 puanım var. Sizler de yazacağınız yerleri ve puanınızı yazarsanız iyi olur arkadaşlar.
hocam o ilçeler izmir merkez dışında ve uzak. oralarda açık olması gayet doğal...ugursamsa' Alıntı:Ben Ödemiş'teyim şu an hocam burası için önceki yılları bilmiyorum ama baya kontenjan açılmış gördüm ben (7 tane falan). Hakkımızda hayırlısı. Başka İzmir il içi var mı acaba?
Rüzgara Karşı'' Alıntı:hocam o ilçeler izmir merkez dışında ve uzak. oralarda açık olması gayet doğal...ugursamsa' Alıntı:Ben Ödemiş'teyim şu an hocam burası için önceki yılları bilmiyorum ama baya kontenjan açılmış gördüm ben (7 tane falan). Hakkımızda hayırlısı. Başka İzmir il içi var mı acaba?