Denizli merkez 166rmznnn' Alıntı:Denizli'ye atanan arkadaş var mı acaba?Minimum puanlar nedir öğrenebilir miyiz?
Buldan 146
Diğer 4 okulu bilmiyorum. Toplam açık 6 taneydi.
Denizli merkez 166rmznnn' Alıntı:Denizli'ye atanan arkadaş var mı acaba?Minimum puanlar nedir öğrenebilir miyiz?
Teşekkür ederim promu eyvallahpromu' Alıntı:Denizli merkez 166rmznnn' Alıntı:Denizli'ye atanan arkadaş var mı acaba?Minimum puanlar nedir öğrenebilir miyiz?
Buldan 146
Diğer 4 okulu bilmiyorum. Toplam açık 6 taneydi.
Serinhisar 136rmznnn' Alıntı:Denizli'ye atanan arkadaş var mı acaba?Minimum puanlar nedir öğrenebilir miyiz?
6 sene önce 61 puanla serinhisar halk eğitime atanmıştım. ne günlerdi =)ahmetismet' Alıntı:Serinhisar 136rmznnn' Alıntı:Denizli'ye atanan arkadaş var mı acaba?Minimum puanlar nedir öğrenebilir miyiz?
hocam 2. yerleştirme olacağını hiç zannetmiyorumklmno' Alıntı:Ikinci yerlestirme kesin
Izmir bir suru okulda bosluk var
Kaynak..klmno' Alıntı:Ikinci yerlestirme icin bos yerler belirleniyor arkadaslar
hocam izmirden ardahana mı ???ERDNZ' Alıntı:İZMİR merkezden yada TEKİRDAĞ merkez den ARDAHAN/ GÖLE ye becayiş isteyen varsa iletişime geçebilir.
Şuan Hiç bir calışma yok hocam kaynak egitim bir senklmno' Alıntı:Ikinci yerlestirme icin bos yerler belirleniyor arkadaslar
klmno' Alıntı:Konyada da ikinci yerlestirme icin islem baslatmislar
Hadi hayirlisi...
Konyada yer yok hocam boşuna umutlanma...klmno' Alıntı:Konyada da ikinci yerlestirme icin islem baslatmislar
Hadi hayirlisi...
sarine' Alıntı:Ankara'da yaptığım tercihler.Puanim 110 atanamadim
DaMieN' Alıntı: