Efrasia' Alıntı:Arkadaşlar 5lerde bilişimden kurs açsak neler yapılıyor ?
Hocam adı üstünde destekleme kursu. Dersin bir kısmında normal müfredat doğrultusunda işleyin. Anlamadıkları yerleri tekrar edin. Örneğin office konusundaysanız bol bol uyulama yapın. Dersin bir kısmında ise öğrencilerin ilgisini çekebilecek bazı programlar gösterebilirsiniz. Mesela gif yaptırın hoşlarına gidecektir bilgisayarı da yeni öğreniyorlarsa...Efrasia' Alıntı:Hocam öğrencilerim bilgisayarı yeni yeni öğreniyorlar seviyede düşük bu dediklerinizi yapmak onlara ağır gelir. Biraz daha hafif şeyler yapmamız lazım.
karacam' Alıntı:KURS ÖĞRETMEN TALEP Menüsüne tıklıyorum, Ben henüz tercih etmeden şöyle bir not var;
Tercihleriniz
Sırası Tercih Okul Ders Durum
1 Tercih Dışı Tercihlerim Dışında Görevlendirilmek İstemiyorum
2 1. Tercih Benim okulum Ortaokulu Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
bu nedir arkadaşlar , otomatik mi kayıt yapıldı acaba?
patari' Alıntı:karacam' Alıntı:KURS ÖĞRETMEN TALEP Menüsüne tıklıyorum, Ben henüz tercih etmeden şöyle bir not var;
Tercihleriniz
Üst taraftan 2. dönemi seç hocam.
karacam' Alıntı:patari' Alıntı:karacam' Alıntı:KURS ÖĞRETMEN TALEP Menüsüne tıklıyorum, Ben henüz tercih etmeden şöyle bir not var;
Tercihleriniz
Üst taraftan 2. dönemi seç hocam.
İlginç, seçince başvurular kapatılmıştır yazıyor. Sizde de öylemi?
ekran paylaşma durumunuz var mı hocam?maverick07' Alıntı:Burdur merkez
o yüzden ekran istemiştim hocammaverick07' Alıntı:mesajı düzelttim. e kurs modülünde 1. dönem seçiliymiş. 2. dönem yapınca tekrar baktım ve il onayı görünüyor. kusura bakmayın lütfen...
Bakanlıktan yazı geldi dedikleri yazı 1. dönemin yazısından bahsetmekteler. Bildiğim bu dönem yazı felan gelmedi.ag13' Alıntı:İlçe reddetti, hayırlı uğurlu olsun. Aradığımda bakanlıktan yazı geldi diyorlar.
Umutlar başka bahara kaldı
böyle saçma şey mi olur ,dersimiz modüle eklendiyse kurs açacağımızı gösterir bu.muratbedel' Alıntı:bu da bizden
o ilk dönemki yazı nerede hocam aradım bulamadımmurat_erg' Alıntı:Arkadaslar burda bir hata var bakanligib yazisindan bahsettiklerik ilk donem yazisi ki buyuk yanlis mdule eklenen derslerden acilacaktir diye sitede duyurusu bile var gerekli ilcelerle iletisime gecip durumu izah edin arkadaslar