Tamda aradığım şey :alkis:
Eline, emeğine sağlık hocam... :+1:
Eline, emeğine sağlık hocam... :+1:
botehasan33' Alıntı:Hocam yaklaşık 1.5 yıl önce şu başlık altında kısaca bahsetmiştim: scratch-f295/ortaokul-ogrencilerini-programlama-ile-tanistirmak-t140374.htmlctrl+z' Alıntı:botehasan33 hocam planlar için teşekkür edrim bu planlar için kullandığınız dökümanları da paylaşır mısınız özellikle scratch için olanları merak ettiğim nasıl bir sırayla- süreç izleyerek anlatıyorsunuz scratch ı teşkkürler..
Bunun yanısıra yüksek lisans sürecimde bir örnekler hiyerarşisi oluşturmuştum. Özel mesaj ile mail adresini verebilirseniz, yarın göndermeye çalışırım.
Tabi bunlat Scratch için olanlar. Diğer dokümanlarım da drive'da olması lazım. En kısa zamanda bakıp onun da linkini paylaşırım.
emrekocabas' Alıntı:hocam merhaba planlarınızı takip ediyorum 8.sınıflar için bir planınız varmı elinizde ? çok teşekkürler iyi günler
quashpack' Alıntı:Teşekkürler. hocam düzenleme yapabildin mi eklerim seminer zamanı demiştin ama ben mi bılamadım farklı bir başlıkta . Uğraşmadıysan bile scratchten başlıcam 6larda, göz gezdirmek isterim dosylarına
kayra_emir' Alıntı:Mrblar hocam teşekkür ederiz bende özelden msj attım
Scratch dokumanlarinizi bende alabilirmiyim sorun olmazsa