A.K.D' Alıntı:Zümrelerim bu yıl 3 yılım doluyor ama askerlikten dolayı tayin isteyemiyoruz..Şuan mecliste kanun değişikliği teklifi haziran a kadar onaylanırsa tayin isteyebiliriz...
Aynı durumda olan arkadaşlar sayfayı takip edin etkinlik yapalım hazirana yetişmesi için uğraşalım...
https://www.facebook.com/askerlikzorunluhizmet/
omd' Alıntı:bu sene samsun isteyecek çokmuş
e neden bırakıp geldiniz hocam bu kadar menmun kaldığınız bir yeri?only61' Alıntı:muğlanın ilçelerine gidin hayatımın en güzel üç yılını yaşadım Dalaman'da...
kiralar uygun, meyve sebze ucuz, tatil bölgeleri ayaklarının altında, deniz kum güneş plaj ne ararsan var
dersten çıkıp ölüdeniz'ei marmarise, bodruma, bitez'e, fethiye'ye gidiyordum hey gidi günler..
insanlar rahat hava sıcak daha ne olsun?
fatih5506' Alıntı:omd' Alıntı:bu sene samsun isteyecek çokmuş
72 samsun. çok zor ama. belki çevreside olur.
Çankaya olmaz kanımca ama diğer ilçelere özellikle Mamak olabilirozlem22' Alıntı:puanımı 120 filan sanıyordum ama 133müş ehe ankaraya çıkar mı ne dersiiniz? böteliyim bu arada
72 puanla Vezirköprü taraflarına rahat yerleşilir. Diğer yerlerde de merkeze en uzak okullar büyük ihtimalle.taxm' Alıntı:fatih5506' Alıntı:omd' Alıntı:bu sene samsun isteyecek çokmuş
Puaninizla samsun merkez zor ancak ilçesini düşünüyorsanız gelmemiz muhtemeldir.
omd' Alıntı:72 puanla Vezirköprü taraflarına rahat yerleşilir. Diğer yerlerde de merkeze en uzak okullar büyük ihtimalle.taxm' Alıntı:fatih5506' Alıntı:omd' Alıntı:bu sene samsun isteyecek çokmuş
Puaninizla samsun merkez zor ancak ilçesini düşünüyorsanız gelmemiz muhtemeldir.