Sonuc olarak zumrem 15 saat arti btr oldu ben btr almadim.böyle bir şey yok hocam
Sonuc olarak zumrem 15 saat arti btr oldu ben btr almadim.böyle bir şey yok hocam
geçen sene ben açtım ama bakanlık bu sene açtırır mı bilinmez, yine bize zorluk çıkarmazlar umarım.Btr olursak hafta sonu açılacak olan destekleme ve yetiştirme kursu açabiliyor muyuz bu konuyu net bilen var mı?
Arkadaşlar BT rehber öğretmenligi istemedim, okula başka bir rehber öğretmen gelme durumu varmış, ona ders verilmesi gerekiyor mu yoksa sadece BT rehberliği icin gelebilir mi? Bilgisi olan var mı
Kendi okulunda derse girer sizin okula gelir.Arkadaşlar BT rehber öğretmenligi istemedim, okula başka bir rehber öğretmen gelme durumu varmış, ona ders verilmesi gerekiyor mu yoksa sadece BT rehberliği icin gelebilir mi? Bilgisi olan var mı
Kac saat actiniz hocam. Arti ogrenci seciyor mu dersi veya bircok okulda gordugum idare mi dagitiyor dersleri ogrencinin yerine .geçen sene ben açtım ama bakanlık bu sene açtırır mı bilinmez, yine bize zorluk çıkarmazlar umarım.