etimesgutta sıralamaları nereden görebiliriz ? ve fen lisesini tercih edebilir miyiz ?
Hocam bunlar bilişim teknolojileri (böte) değil mi?
etimesgutta sıralamaları nereden görebiliriz ? ve fen lisesini tercih edebilir miyiz ?
Bilginiz var mı
Arkadaşlar ilcedeki siramizi görebiliyormuyuz. Ben bulamadım
2017 yılı norm güncellemeleri yeni yapıldı. Açık olan normlara önce norm fazlası olan öğretmenlerin yerleştirilmeleri daha mantıklı.Ben mi yanlış yorumluyorum, yanlış mı anladım, bu okullarda bilişim teknolojileri öğretmeni yok mu? Madem bu okullarda boşluk var ise neden il dışı atamalara açılmıyor? Yıllardır Ankara merkez için il dışı tayin için bekliyorum bu sene 150 puan ile tercih bile yapamadım, 2-3 okul açıldı.
Keçiören ve mamak bekliyoruz
Keçiören ve mamak bekliyoruz
Evet lisede calisan arkadaslar lisede calismak nasil bilgilendirebilir misiniz?Lisede çalışmak nasıl arkadaşlar kararsızım tercih yapmakta.Ekli dosyayı görüntüle 57561
Hocam ben ortaokulda görev yapmadım fakat gözlemlerimden yola çıkarak lise çok daha rahat özellikle okuldaki öğrenci seviyesi iyi ise çok verimli geçiyor dersler.Evet lisede calisan arkadaslar lisede calismak nasil bilgilendirebilir misiniz?
Hocam ikinci aşamada resen atıyolar kendi okulunda kalmanız için ilçede ve ilde boş olmaması lazım.Bende norm fazlası oldu tercih yapmasam okulumda kalabilir miyim yoksa resen atamamı yaparlar?
hocam pursaklarda tek norm fazlası öğretmen ben olduğumu sanıyordum, siz de mi norm fazlasısınız?Pursaklarda 3 tane açık var.
Adnan Menderes İmam Hatip Ortaokulu
Saray Ortaokulu
Sirkeli Ortaokulu