2017 il dışı yer değişikliği

Kodla Büyü

bilisimcomu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar her sene olduğu gibi bu sene de tayin isteyeceğim...Ege bölgesi istiyorum...puanım şu anda 124...geçen sene istemiştim oraları olmamıştı...bu sene şansım var mı sizce...?umutlanmalı mıyım...?bir diğer konu da şu...eğer olmazsa buralar İstanbul Anadolu yakası yazacağım...diğer illerin taban puanını buldum forumdan az çok ama istanbulu bulamadım...fikri olan var mı...?kadıköy,Üsküdar Çevresi kaç puanla kapatmıştır...?teşekkür ederim cevap veren herkese teşekkürler...

Ege'de biraz zor. İstanbul Anadolu yakası için olabilir gibi. Benim de 130-140 arası puanım var. Avrupa yakası yazacağım.

Hocam istanbul belirlediği kontenjanı hiçbir zaman doldurduğunu görmedim. Talep yok yani.
Bence taban puanları bilmenize gerek yok; 124 puan ile istediğiniz çoğu yeri tercih edebileceksiniz.

Bir arkadaşım Takvim belli olmuş dedi ben de gayri ihtiyari buraya baktım...:) geçen sene Ege 130-140 dan aşağı düşmemişti,Balıkesir Hariç...hele izmir uçmuştu...umarım kontenjanlar açıklanınca hüsran yaşamayız güzel güzel iller güze güzel okullar açılır da herkes gönlüne göre bir yere gider...tayin zamanı burayı aktif kullanmaya çalışalım arkadaşlar faydalı olmuştu baya geçen sene yalan yanlış yazanlar da olsa...

2 Mayıs ile 30 Haziran arası il içi, il dışı yapılacak diye bir haber çıktı sadece. Hangi tarihler arasında istekler alınacak onlar belli değil.

Vay be millet 120-130 puan ile tayin olmam hayal diyor. Ben de fakir fakir 98 puanıma güveniyorum. :cry:

Size hayal ise bana ne olur acaba? :o

geçen yıl 168 puanla bile antalya merkeze gelemedim.1 yıl önce ise 130-140 puanla gelenler oldu.yani tamamen açılan kontenjanlara bağlı

Arkadaşlar Konya da meslek liselerinde bilişim sınıflarında sınıf sayılarında düşürülmeye gidildi.
İlden gelen istek üzerine. (Konya sanayisinin ihtiyacına hitap etmediği, çocuk gelişimi ve bilişimde yığılma olduğu gerekçesi ile. not: el sanatları, giyim ve yiyecek içecek ise artırıldı.)
Diğer illerde durum nasıl? böyle bir durum söz konusu mu?

Misugi' Alıntı:
Vay be millet 120-130 puan ile tayin olmam hayal diyor. Ben de fakir fakir 98 puanıma güveniyorum. :cry:

Size hayal ise bana ne olur acaba? :o

İstanbul yazacaksan olur. Nereyi istediğine bağlı :) Ben zamanında Amasya'ya 51 puanla gelmiştim.

:) hocam yapmayın ya ben 84 puanla istanbul anadolu yakası isteyeceğim kesin gözüyle bakıyorum bu kadar umutsuz olmayın ya.Bu arada gelir mi hocam 84 puanla istanbul? Geçen atamada 45 lerle kapattı çoğu yer açıkçası buna güveniyordum.Sizler böyle konuşunca bende de bir korku başladı :)

hocalarım istanbul mutlaka gelir ama yazarken dikkat edin özellkkle avrupa için. yanından bile geçilmemesi gereken yerler var. hakkımızda hayırlısı olsun

istanbul'un tuzla,pendik gibi ilçeleri yazılabilir.kartal dan sonra hayat çok pahalı kira yönünden.doğu görevi yapmayanlar için ideal.hem de puanları 18-22 arası.istanbul dan seriğe geldim geçen yıl ve pişman oldum geldiğime

ilknurboteci' Alıntı:
istanbul'un tuzla,pendik gibi ilçeleri yazılabilir.kartal dan sonra hayat çok pahalı kira yönünden.doğu görevi yapmayanlar için ideal.hem de puanları 18-22 arası.istanbul dan seriğe geldim geçen yıl ve pişman oldum geldiğime

ilknur hocam geçen yer değiştirme değiştirme döneminde puanım yetmemişti serik e.. hocam serik mi kötü okul mu?

İstanbul tecrübesi olanlar Avrupa yakasında nereleri önerirsiniz?

eeee sanırım biz konuşmayalım 2 arkadaş 164 ve 166 puanlıyız biz de tayin isteyeceğiz ikimiz aynı yerleri yazmayalım diye konuşuyoruz Bu ara da arkadaşlar Ankara da yer açılabilir :D

BTRKURTULUŞ' Alıntı:
heycanla bekliyorum il dışını 134 puanla balıkesir isticem çok zor ama ilçe köy yazıcam nasip artık
134 le gidersin Hocam . Geçen sene bu puanlara gidildi.

omd' Alıntı:

hocam kesinlikli küçükçekmece den kanarya söğütlüçeşmeyi iyi araştırın 2 yıllık öğretmenlik 12 yıllık öğrencilik tecrübem var oralarda ;)

hbbkr' Alıntı:
hocalarım istanbul mutlaka gelir ama yazarken dikkat edin özellkkle avrupa için. yanından bile geçilmemesi gereken yerler var. hakkımızda hayırlısı olsun

Aynen öyle hocam istanbulluyum zaten biliyorum az çok ama anadolu yakasında oturduğumuz için avrupa yazmayacağım.Özeliikle Kartal Ümraniye Beykoz Maltepe Pendik çevresi yazacağım.84 puanla buralardan bir okul gelir diye ümit ediyorum :) Van daki eşyalarımı şimdiden sattım bile :) inş açıkta kalmayız

ilknurboteci' Alıntı:
size mersin önermiştim hocam. Kısmet artık.

omd' Alıntı:

hocam çok hakim olmamak ve bilmemekle beraber nasıl bir ortam istiyorsunuz o önemli.İstanbulda çok büyük ilçeler var bunların bazı mahalleri çok çok iyi iken bazı mahallelerine adım atılmıyor.Mesela geçen sene bir okula bakıyordum beyoğlu ilçesinde, ilçe yi çok iyi diye biliyoruz ama okul çingene mahallesindeymiş mesela.Bunlara dikkat etmek lazım ilçe olarak değilde okul okul araştırılmalı diye düşünüyorum.

Geri