2017 il dışı yer değişikliği

Kodla Büyü
antalyadan beklentileriniz ne duruma göre değişir.antalya merkez iyidir diye düşünüyorum.serik için istanbuldan geldiğime pişman oldum sadece.çünkü serik hiç gelişmemiş antalyaya çok yakın olduğu için.sosyal anlamda yapcak bi şey yok.ya belekteki otelleri kullancaksınz ya da antalya merkeze gideceksiniz.

mcö' Alıntı:
ilknurboteci' Alıntı:
istanbul'un tuzla,pendik gibi ilçeleri yazılabilir.kartal dan sonra hayat çok pahalı kira yönünden.doğu görevi yapmayanlar için ideal.hem de puanları 18-22 arası.istanbul dan seriğe geldim geçen yıl ve pişman oldum geldiğime
size mersin önermiştim hocam. Kısmet artık.
erdemliyi bundan önce yazmıştım ama 1 puanla kaçırdım malesef.diğer okullar çok kötü olduğu için bundan sonra yazmıştım

110 puanla ben de Ege illerine (İzmir,Aydın,Muğla,Denizli,Manisa) tercih yapmayı düşünüyorum. Zorunlu hizmetim devam ediyor ve sadece zorunlu hizmet olan yerleri yazabileceğim maalesef. Pek umudum yok açıkçası. ama Eşimin zorunlu hizmeti bitti ve O da aynı yerlere tayin isteyecek. Bel ki bir umut O giderse ardından eş durumu ile giderim :)

Ilcinde yer degistirme klavuzunda ilicinde yer degistirenler ildisina basvuramaz diye bi madde var ilcine basvuru yapip tayinimiz cikmasa bile ildisina basvuramaz miyiz

yabancı' Alıntı:
Ilcinde yer degistirme klavuzunda ilicinde yer degistirenler ildisina basvuramaz diye bi madde var ilcine basvuru yapip tayinimiz cikmasa bile ildisina basvuramaz miyiz

Hocam il içi başvurusu yaptığında tayin çıkmaz ise il dışına başvuru yapabilirsin. Ancak il içi tayinin çıkarsa aynı dönem içerisinde il dışına başvuru yapamazsın.

Arkadaşlar Karadeniz için puanlar ne olur sizce bu sene? 64 puanla Karadeniz gelir mi il dışına? Ordu-Giresun-Samsun-Trabzon özellikle bu dört il istiyorum..

Görüşleriniz değerli

ehil-kalem' Alıntı:
yabancı' Alıntı:

Hocam il içi başvurusu yaptığında tayin çıkmaz ise il dışına başvuru yapabilirsin. Ancak il içi tayinin çıkarsa aynı dönem içerisinde il dışına başvuru yapamazsın.

Tesekkurler hocam

ilknurboteci' Alıntı:
mcö' Alıntı:
ilknurboteci' Alıntı:
istanbul'un tuzla,pendik gibi ilçeleri yazılabilir.kartal dan sonra hayat çok pahalı kira yönünden.doğu görevi yapmayanlar için ideal.hem de puanları 18-22 arası.istanbul dan seriğe geldim geçen yıl ve pişman oldum geldiğime
size mersin önermiştim hocam. Kısmet artık.
erdemliyi bundan önce yazmıştım ama 1 puanla kaçırdım malesef.diğer okullar çok kötü olduğu için bundan sonra yazmıştım
hımm anladım, kısmet hocam hayırlı olsun ne diyelim.

puanım 186 olacak. izmir ve çevresinde güzel yer çıkarsa yazacağım. uzak ilçeleri yazmayı düşünmüyorum. 7 yıl doğu yeter sanırım. :?

İstanbul'a sıfır puanla bile atanirsiniz. Fakat İstanbul' u yazmayın derim. Benim puanım 182 Bursa' yı düşünüyorum ama zor gibi.

159 puanım var 6 senedir doğudayım her şeyim yarım kaldı.
Ankara düşünüyorum ama zor sanırım.

encore' Alıntı:
bilisimcil' Alıntı:
KaRuB' Alıntı:
btr23' Alıntı:
geçen yılın taban puanlarına nerden bakılıyor bilen var mı?

http://personel.meb.gov.tr/kilavuzlar/GenelNakilMin.xls

Burdan bakabilirsin Hocam.

Bu geçen yılın (2016) değil geçen yıl puanlar açıklanmadı. Bu puanlar 2015 hocam.

Bu puanlar 2011'in il dışı taban puanları. Kasten yapılmışsa yazıklar olsun.

Hocam bende yanlış yazmışım kasıt yok düzeltme için teşekkür ederim.
Düzelteyim derken nasıl olduysa benim yılda yanlış olmuş :)

Geri