Hocam hesaplama kısmını şu şekilde yaptım ben. Biraz araştırdım nasıl yaptığımı kağıtlardan;Ben teşekkür ederim hocam uğraşıp emek vermişsiniz Allah razı olsun.
8+32*11 = 360 saat o da 10 saat minimum. Burada hem fikiriz. Modüllerin ders içindeki yoğunluğuna bakarsakta; önerilen süresi 32 saat olan bir modülün ders içi yoğunluğu, 360 satte içinde 32 saatse 100 saat içinde X saat olur. Burada X= 8,88 yani toplamda %8,88'ini kapsıyor. ilk modül ise %2,32'sini kapsıyor.
Dikkat ederseniz yeni güncellenen 10. sınıf ders bilgi formlarında %'lik dilimleri de vermişler.
Bende böyle %'likleri hesapladım ona göre de haftalara böldüm. Bu modül 100 hafta olsaydı 8,88 hafta olacaktı 36 haftada kaç hafta sürer dedim. O da 3,19 hafta yaptı. Bende insiyatif alarak öğrenci profilini az çok tanıdığımız bir okulda bunu konunun içeriğine göre biraz uzatıp biraz kısaltarak yerleştirdim.
Umarım hatalı olmamıştır.
Özellikle planı direk olarak alıp sadece okul ismini değiştirip imzalatan birçok kişi gibi olmayıp irdelemeniz hoşuma gitti. Hatalı isek değiniz gibi düzeltmekte bizim elimizde. Hayırlı günler. Okulda zümerlerimle görüşüp hata varsa düzeltirim sizinde verdiğiniz bilgileri dikkate alarak.