Muhasebe ve Finansman alanı bu?Bölümümle alakalı hazırlamış olduğumuz yeni çerçeve öğretim programının değerlendirme formu ekte olup, faydalı olması temenni edilir.
Muhasebe ve Finansman alanı bu?Bölümümle alakalı hazırlamış olduğumuz yeni çerçeve öğretim programının değerlendirme formu ekte olup, faydalı olması temenni edilir.
Programlama Temelleri dersi için Blok Tabanlı Programlama ve Programlama Dili Temelleri öğrenme birimleri için hangi programı ve dili kullanacağız. Bilgisi olan var mı ?
Arkadaş muhasebe öğretmeni. Rapordan yola çıkıp, kendi raporunuzu yazabilirsiniz.Muhasebe ve Finansman alanı bu?
Mesleki Gelişim Atölyesi dersi alan dersleri gibi değerlendirilip gruplara bölme yapılacak mı arkadaşlar? Bu konuda nasıl yol izlenecek acaba...Mesleki Gelişim dersinin yerine gelen bir ders.
http://meslek.eba.gov.tr/upload/hdc/mesgelisim.pdf
adresinden ders bilgi formuna ulaşabilirsiniz.
biz böldükMesleki Gelişim Atölyesi dersi alan dersleri gibi değerlendirilip gruplara bölme yapılacak mı arkadaşlar? Bu konuda nasıl yol izlenecek acaba...
Meslek derslerinin hepsi uygulama dersi olduğu için bölmenizde bir sakınca yoktur. 21-30 öğrenci arasındaysa sınıf mevcudu 2'ye bölebilirsiniz.Mesleki Gelişim Atölyesi dersi alan dersleri gibi değerlendirilip gruplara bölme yapılacak mı arkadaşlar? Bu konuda nasıl yol izlenecek acaba...
Bizde bölmediler eski mesleki gelişim diye değerlendirmeye karar verdik dediler. Bende uzaktan eğitim sürecinde netleşir diye çok kurcalamadım. Sizde neye göre böldünüz. Bencede bölünmeli ama. Ayrıca hocam sizin hangi il hangi okul...biz böldük
Hocam birde mesleki gelişim atölyesi öğretim programını incelediğimde konular aynı gibiMeslek derslerinin hepsi uygulama dersi olduğu için bölmenizde bir sakınca yoktur. 21-30 öğrenci arasındaysa sınıf mevcudu 2'ye bölebilirsiniz.
İçeriği güncellenmiş olabilir. Hocam ben girmeyeceğim için çok da şey etmedim. Biraz daha uygulama ağırlıklı olmuş olabilir.Hocam birde mesleki gelişim atölyesi öğretim programını incelediğimde konular aynı gibi
Beceriye dayalı olduğundan bahsediliyor ders bilgi formundaHocam birde mesleki gelişim atölyesi öğretim programını incelediğimde konular aynı gibi
kitabi varidi paylasmis arkadaslar mesleki gelisim atolyesini
dogru bu ogretim programi modul yok degisime ayak uydurmak zor mebdeBunu diyorsanız. Bu öğretim programı tanıtımı sadece.
http://meslek.eba.gov.tr/upload/hdc/mesgelisim.pdf
Kitap paylaşıldıysa ben kaçırdım sanırım...
Hocam gelecek yıl okutulacağı için incelemedim açıkçası ama c# form dur muhtemelen.Merhaba arkadaşlar yeni Çerçeve Öğretim Programında, Yazılım Geliştirme Dalı için 10.sınıflarda okutulacak olan Nesne Tabanlı Programlama dersinde sizce hangi programlama dili anlatılır?