2020-2021 BT rehber öğretmen görevlendirmesinin sadece eba destek noktalarına yapılması

Kodla Büyü
hakkım helal olsun hocam siz de hakkınızı helal edin. Zaten bu mücadelemiz artık başarıya ulaşmaz; çünkü konuyu açan arkadaşımız bile asıl ilgilenmemiz gereken konumuzu bırakıp rehber öğretmenin ek dersine sardı. İşte bu noktada odaklanacağımız konumuz sorunumuz bir hiç oldu. Artık benden bu kadar. Başkasının ek dersini çekemeyenler ve bununla savaşanlar , artık bir oyalanma içine düşmüşlerdir, benim hiç isim olmaz başkasının ek dersiyle. Allah herkese daha çok versin der geçerim. Allah kime ne kadar vereceğini iyi bilir. Az verir ki kulum sabreder mi? Çok verir ki azar mı? Dünya sınav yeridir. Gerçek hakikat ahirettedir. eyvAllah.
hocam mesele eşitlik ve adalet. yoksa mesele rehber öğretmen meselesi değil. yani bunu anlamadiysaniz gerçekten bişey demiyorum.
 
Size katılıyorum hocam,hakkiniz yenmiş,benim idarecim rehber öğretmene konuştuğumuz gibi gelirsin diyor yanımda ,yani benden gizli belki il dışına bile çıkacaktı rehber öğretmen,bana ise hergun 9 da olalım diyordu pandeminin.en yoğun olduğu zaman,kavga ettik şimdi ne yazikki hersey yolunda,mantıklı konuştum,düzgün konuştum olmadı.
idarecinin yapacağı bir şey yok ki. il milli eğitim ya da bakanlık bir yazı göndermedikten sonra idareci ancak idare eder, ben niye kendimi riske atayım. ben görevime seve seve geldim, bir dünya eğitime katıldım bakanlığın uzaktan yaptığı, hâlâ katılıyorum. Başkasının ek dersi vs. beni ilgilendirmez, ama proje isteyince hani nerdesiniz demeyi biliyorlar. bir tek e-twinning projesi yaptım, başka da bir proje yapmayacağım. Benim derdim bakanlık adaletli davranmadı, idareci dönüşümlü olarak haftada 2-3 gün geldi okula, biz 5 gün gittik. Aslında aramızda 5 gün gidenler de anladığım kadarıyla çok fazla değil. Yoksa burada her gün başlık açılırdı.
 
Geri
Üst