İptal nereden yapılıyor resen görev çıkmış bana da
sınav yerine 1 buçuk saat önce mi gitmek gerekiyor 2 saat önce mi ?
+1Kaydım bile yok ösym de 6 yıldır kendi kendime protesto ediyorum ve çok rahatım.tek sınav görevi istediğim kurum meb tir ne aöf ne de ösym umrumda değilsiniz tek kişilik protestomu yaparım...
Aynen hocam o zaman almıyordum mebden görev ne zamanki puan sistemi geldi ve ücretler iyileşti o zaman meb sınavlarını almaya başladım ve protestoma son verdim.Çok iyi hatırlıyorum 2013 yılında aöf sınav ücreti 75 tl di ve peşin alınıyordu o zaman aöf ü çok seviyordum ama o da baktı ki görevli zaten var ne gerek var dedi ücretleri artırmaya ve yaklaşık 6 yıldır kaydım yok.ÖSYM yi zaten oldum olası sevmedim.Kimse kimseye zorla görev vermiyor kaydınızını sildirirseniz hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.LGS den görev isteyeceğim iki oturum ücreti de güzelek ders ücretleri 9 tl civarı iken okullarda teog yapıldığında sınavda görev alan öğretmene 5 saat ek ders ücreti ödenirdi. Hizmetliye de sınav günü için 65tl ödenirdi. Müdür yardımcısı idim ücretleri kendim yaptığımdan hatırlıyorum. O günden beri kendi kendime protesto ediyorum MEB in hiç bir şeyinde görev almam.
Meb personeline görev vermeye gelince okutman, araştırma görevlilerinin artiklarini dagit ama zora gelince Meb personeline yapisan ÖSYM. Kesinlikle gorev almayacam, resen cikani da iptal ettim. Okutman bile benden, okul müdüründen oncelikli, onlarin olsun gorevleri..