hilmiki
Aktif Üye
En son 61 puan diyorlardıKaç aldınız taban puanı merak ettim
En son 61 puan diyorlardıKaç aldınız taban puanı merak ettim
Kaç puan aldınızBen kazanamadım
Henüz yok ben de bekliyorum. İleri düzey siber güvenlik kursu için sınıflar henüz oluşturulmadı dediler Çarşamba günü. Herhalde bir iki hafta böyle belirsizlik içinde geçecekCanlı ders linki gözükmüyor, ders yok mu veya girebilen var mı?
Teşekkürler. Hiç hoş bir durum değil. insanlara bir takvim yayımlıyorlar ama haber vermeden değişiyor veya yapılmıyor.Bugun ders yokmus
Geçen sene giriş seviyesi kursunu veren eğitmenler işi ciddiyete alıyorlardı. Bir gün önceden ders linklerini gönderiyorlardı, duyurular paylaşılıyordu ama bu kurs bana da ciddiye alınmıyor gibi geldi.Hocam açıkçası bu gibi durumlar bende işin ciddi yapılmadığı hissi uyandırıyor. Sanki birileri zorla iş yaptırıyor gibi oluyor. Var ya da yok bu konuda bir mesaj yollamak zor olmamalı
Nerden öğrendiniz hocamBugun ders yokmus
telegram grubu var hocam,oraya yazdilarNerden öğrendiniz hocam
Keşke resmi duyuru yapsalardı da kimse boşuna beklemeseydi.telegram grubu var hocam,oraya yazdilar
grup linkini paylaşır mısınız?telegram grubu var hocam,oraya yazdilar
+1. Anlamadığım, hem deniliyor ki netacad'de kurs sayfasını takip edin oradan gerekli açıklamalar, paylaşımlar yapılacak. Sonra telegram gurubundan paylaşılıyor. Ne telegram whatsappmış arkadaş!Keşke resmi duyuru yapsalardı da kimse boşuna beklemeseydi.
grup linki albilirmiyiz burdan yada özelden bizde dahil olalımgrup linkini paylaşır mısınız?