Haklısınız hocam. Demek istediğim buydu aslında. Düzeltme için teşekkürler.Tahta sayısı değil hocam etkileşimli tahta ile birlikte okulda en az 8 şube olması gerekiyor
Haklısınız hocam. Demek istediğim buydu aslında. Düzeltme için teşekkürler.Tahta sayısı değil hocam etkileşimli tahta ile birlikte okulda en az 8 şube olması gerekiyor
demekki tahtalar akıllı olmasa bilişim teknolojileri öğretmeninede gerenk yokmuş böyle bir anlam çıktı kendi kendine.BTR başvurusu için okulda bilişim sınıfı olması zorunluluğu yok değil mi? Fatih projesi kapsamında akıllı tahtaların olması yeterliydi diye hatırlıyorum. Teşekkürler.
En az 8 tane ET olmalı hocamBTR başvurusu için okulda bilişim sınıfı olması zorunluluğu yok değil mi? Fatih projesi kapsamında akıllı tahtaların olması yeterliydi diye hatırlıyorum. Teşekkürler.
Biz bir hafta yine demo sürüm yaparız gibi geliyorbakalım görevlendirme ne zaman gelir
Hangi ilçe hocam?İzmir başladı.
Amasya dün itibariyle başvuruları almaya başladı. @cinefilAmasya'da başlayınca haber edin gençler
Amasya dün itibariyle başvuruları almaya başladı. @cinefil
Karabağlar hocam galiba ayrı ayrı davranıyorlarHangi ilçe hocam?
dys ekinde başvuru formu var. Formu bilgisayarda doldurup, çıktıları imzalayıp dys üzerinden geri gönderilmesi istendi. Formun kendisini de ilçe kordinatörü elden istedi.Teşekkürler hocam. Müdür yardımcımız dilekçe yaz bana getir dedi ama normalde başvuru formu ile biliyordum ben sizin orada ne istediler hocam ve amasya milli eğitim web sitesinde duyuru bölümünde nasıl başvuru olacağına dair bilgi de yok
İl takvimi yayınlandı 20 eylülde başlayacak oda vali imzası yazdıkları tarihte olursa. İlçelerde öğretmen başvuruları alımı başladı 7 eylüle kadar.Karabağlar hocam galiba ayrı ayrı davranıyorlar
Muhtemelen BÖTE yüksek lisansı kastedilmiştir. Diğer branşlardan FBTR olmak isteyenlere yönelik hizmetiçi eğitimler oluyordu bir ara. Onlara denk gelirseniz daha kolay FBTR olursunuz.Değerli hocalarım. Bilgisayar öğretmeni değilim. Özel sektörde 5 yıl bilişim tecrübem var. BT Rehber öğretmen görevlendirme şartlarının birinde Bilişim Teknolojileri alanında yüksek lisans yapma şartı bulunuyor. Ben de bu şartı sağlayarak ileride öncelik durumuna göre uygun koşullar oluşursa görev almak istiyorum. Fakat hangi yüksek lisans programlarının bu kapsama girdiğinden emin olamıyorum. Bu konuda net bilgiye malesef ulaşamadım. Örneğin Yönetim Bilişim Sistemleri adında yüksek lisans programını bitirsem görevlendirme başvurum geçerli olur mu? Olmaz ise hangi programlar geçerlidir. Bu konuda bilgi sahibi hocalarım yardımcı olabilirse sevinirim. Resmi bir yazı, açıklama veya program listesi varsa daha güzel olur.
Hizmetiçi kursları takip ediyorum. Sanırım artık bu kurslar açılmıyor. İlgili bölümün resmini attım hocam. Böte yüksek lisanstan bahsetmiyor. Özellikle diğer branş öğretmenleri ifadesi var.Muhtemelen BÖTE yüksek lisansı kastedilmiştir. Diğer branşlardan FBTR olmak isteyenlere yönelik hizmetiçi eğitimler oluyordu bir ara. Onlara denk gelirseniz daha kolay FBTR olursunuz.
Kapsamı konusunda bilgi edinmeye yazmak lazım hocam. Biz ne desek yoruma kaçarHizmetiçi kursları takip ediyorum. Sanırım artık bu kurslar açılmıyor. İlgili bölümün resmini attım hocam. Böte yüksek lisanstan bahsetmiyor. Özellikle diğer branş öğretmenleri ifadesi var.