Peki özkan soft'un hesabında % 2.5 dahil midir?Alan (eğitim yılı ) kısmını Bilişim seçmiş olabilirsiniz hocam. O kısmı sadece meslek lisesinde çalışanlar seçiyor. Benim maaşı kuruşu kuruşuna doğru hesapladı.
Peki özkan soft'un hesabında % 2.5 dahil midir?Alan (eğitim yılı ) kısmını Bilişim seçmiş olabilirsiniz hocam. O kısmı sadece meslek lisesinde çalışanlar seçiyor. Benim maaşı kuruşu kuruşuna doğru hesapladı.
Peki özkan soft'un hesabında % 2.5 dahil midir?
Açıklamalar kısmında belirtmişler hocam. Dahil değilPeki özkan soft'un hesabında % 2.5 dahil midir?
5. Yılım çocuk yok. Eş çalışıyor. Sendika yok bes yok kbs de 6780tl gözüküyor normal mi.
Teşekkürler hocam. Yalnız 14 günlük maaş farkı eklenmiş hali midir acaba. Eğer o da ekliyse çok düşük oluyorderece/kademe 8/3 ise mahep'te 6.778,96 TL çıkıyor
Teşekkürler hocam. Yalnız 14 günlük maaş farkı eklenmiş hali midir acaba. Eğer o da ekliyse çok düşük oluyor
Genel Kurul'da memur ve emekliye ek zammın görüşülmesine geçildi
AA
Bu maaşlarla istanbulda sefil hayatı yaşanır.Bakan:
'15 bin öğretmenin 7 bin 500'ünü İstanbul'a vereceğiz'
Yorum:
Yaşam mücadelesi çeken bu kadar öğretmen İstanbul'dan kaçmış anlaşılan. Şimdi yeni atananlar sözleşme ile zorunlu olarak kalmak zorunda olacak.. Akıllıca bir atama. Maaş desen zaten ortada...
Sonuç : öğretmenler İstanbul'dan firarda.
https://www.memurlar.net/haber/1010144/
edevlete dusmus ozkansoft 8lira fazla veriyor
Gelir ve damga vergisi nasıl olacaktı
Gecede aynıydı.E-devlet hata veriyor Çıkın da biz de bakalım bordromuza
Aynen hocam 28/B değeri de girilince noktası virgülüne doğru gösteriyorİlginç
Özkansoft veriler doğru girilince yanlış göstermezdi
Teşekkür ederim HocamGelir vergisinin net asgari ücret miktarı kadarı olan kısım için vergi yansımayacak (vergiye tabii maaşımız 3 bin küsür olduğu için gelir vergisi 0 görünüyor)
Ama damga vergisi asgari ücretin brüt kısmına göre hesap edildiği için, onu aşan miktar için kesinti yapılıyor
Aynen öyle ben de şimdi açabildim. Fazla gösteriyor özkansoft...edevlete dusmus ozkansoft 8lira fazla veriyor
Buyuk bir artis olmus desene hocam15 Ocak 2022 itibarıyla 7.350/13.50 = 545 dolar oldu.
15 Ocak 2021 tarihinde 4.955/7.37 = 670 dolardı.
15 Ocak 2020 tarihinde 4345/5.88 = 740 dolardı.
tamam doğru çıktı yanlış seçim yapmışımherkes ozan soft nokta atışı yapmış diyor ama bana 8120 gösteriyor ozansoft ama bana yatan 7800 ozansoft neden yüksek gösteriyor yada benim maaşım mı yanlış yatıyor