Bende bu kursu geçen sene aldım ama resen babada gelmis. Ne yapmamız lazim bilen birisi yönlendirirse memnun oluruz.
dilekçe yazın hocam ben öyle yaptım ek olarak da aldığınız e sertifikayı ekleyinBende bu kursu geçen sene aldım ama resen babada gelmis. Ne yapmamız lazim bilen birisi yönlendirirse memnun oluruz.
Meslek lisesindeki BT öğretmenleri için sanırım. Ben ortaokuldayım, alınmadım resen.Bu kurs tüm bilişim öğretmenlerine otomatik tanımlanmış anladığım kadarıyla.
Bize yazı gelmedi. Sadece kurs olduğu bilgisi geldi. 9-15 arası uzaktan senkron kurs mu olur. Artı 2. Haftası Şubat tatiline geliyor internet olmayan yere gideceğiz ne olacak. Bunlar düşünülmemiş heraldeArkadaşlar gelen yazida eğitim 9-15 saatleri arasinda senkron denilmekte.Bizler görevli izinli mi olacağız.
Hocam gelen yazının bir örneği var mı acaba elinizde? Bize gelen yazıda sadece ilgili personeller ilgili kursa görevlendirilmiştir diye bir ibare yer alıyor.Arkadaşlar gelen yazida eğitim 9-15 saatleri arasinda senkron denilmekte.Bizler görevli izinli mi olacağız.
Bu kurs 2 haftalık ve 1 haftası tatile geliyor. Bu süre icinde hergun kurs var ise 09.00-15.00 arası bu kursa katılmayan çok olur. Mantıksız ve gereksiz bir iş olmuş sınav tatilde ve pazar günü. Köyde vb internet olmayan bir yerde bulunma ihtimalim yuksek. Yani girmeme ihtimalim yüzde 90
Hocam sizi de uğraştırıyorum ama dys yazısını paylaşabilir misiniz? Müdür yardımcısı olarak görev yapıyorum. Tatildeki kurs bile önemli o yüzden
Hocam hergun mu yoksa belirli günler mi bilginiz varmiÖğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişimi Destekleme ve İzleme Daire başkanlığını aradım az önce kurs saatlerinin 09.00-15.00 arası olduğunu resmi bir yolla teyit etmiş olduk..
Ben almamıştım hocam. Herkesi almışlar.hocalarım geçen yıl Cisconun verdiği
1.01.01.08.005 - Bilgisayar Ağlarına Giriş Eğitimi (CCNA 1) Kursu vardı
bu kursu alanlara mı resen atadılar yoksa herkese mi?
Hocam canlı ders şeklinde olduğu için okulda kendi dersimize nasıl girebiliriz. Yüzyüze kurs gibi sonuçta.9-15 saatleri arasında okulda mı olacağız yoksa görevli izinli mi olacağız?
Tatilde olması konusu çok büyük yanlış.Saçma sapan bir iş olmuş. İzinli miyiz değil miyiz belli değil? Tatilde resen atama nasıl yapılıyor, yasak değil mi? Sınava girmezsek veya başarılı olamazsak ne olur ki?
Bunlar açıklanmadan resen atama!
izin verirken ciscomu seciliyor?burda netacad hesabını nasıl oluşturdunuz?Veri izni verdim mebbis üzerinden, netcad hesabı açtım. Başka bir hazırlığa gerek var mı arkadaşlar? İlk kez alıyorum bu kursu...