2023 İl İçi, İl Dışı Tekrar!

Kodla Büyü
arkadaşlar ben il içi isteyeceğim, ama mersin ya listede yok yada il dışı olarak algılayıp kendi bulunduğum ili bana göstermiyor, mersin dışında bir ilde bulunanlar kontenjan listesini bana gönderebilir mi?
ben de kontrol ettim aynı durum, özür grubunda da il içinde de boş kontenjan yok. İki gün önce deprem nedeniyle gelen öğretmenleri dağıttılar okullara, boş yer varsa da dolmuştur.
 
Ankara ‘da il dışına bir tane bile açılmamış mazeret içinde hiç açık yok mu ? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
 
Eş özründen tayin isteyeceğim. Eşim il merkeziinde bana açılan 3 ilçe okulu. Onlardan birini seçmeden başvuruyu tamamlayamıyorum. Böyle saçmalık olur mu?
Screenshot_20230825_143924_Opera.jpg
 
tüm normları açmamışlar eşimin okulundan il dışından rehberlikçi gitti. pbsde ihtiyaç görünüyor ama listede yok.
 
İl içinde tüm okulların istenebilir olması gerekiyormu izmir il içi isteyeceğim ama hiç bir okul gözükmüyor anlamadım ben bu işi
 
Manisa varmı listede bende görünmüyor. Bu nasıl il içi olacak böyle yaaa böyle yapacaksan hiç yapmasaymışsın daha iyiymiş MEB! Kepazelik
 
Yanlış baştan yapılıyor. Geçen seneki norma göre bu sene atama mı olur? Olanı da göstemiyor. Koca şehirlerde 1 tane norm yok. İnandırıcı değil. BTR normu dediğimiz zaman kızan arkadaşlar var. Hiç değilse bu olsaydı insanlar biraz olsun yerinden kımıldayabilirdi. Ya da büyükşehirlerde yeterince yeni okul açılsa tüm branşlarda rahatlama olurdu. Adı Anadolu lisesi. Mevcut 40 küsür. Kimse bunları sorgulamıyor. Bu dediklerimi il dışı grubunda yazdım. Dikkate alan olmadı. Şimdi çoğu kişi sızlanıyor. Bir kişi de demiyor ki ben neden bu seneki ihtiyaca göre atanmıyorum. Belki yeni derslik açıldı. Sorgulamadan, dünyadan bir haber yaşıyor çoğu meslektaşımız.
Bölge normu garabetini de unutmamak lazım bu arada.
 
kendi calisanina yer degistirme suprizi yapan baska bakanlik var mi acaba...kipirdamak mumkun deil acil il.emri olmali ucretliyle bu sistem yurumez...
 
Tam bir skandal. Açılan yerler yok hükmünde. Sözde her yer açılacaktı. İnsanların resmen duyguları ile oynandı.
 
btr normu olmasın diyen arkadaşlar inşallah tayin istemek zorunda kalmazsınız. Türkiye'de öğretmen için yer değiştirme 2 branş hariç(din ve özel eğitim) bitmiştir. BÖTE için iyice bitmiştir.
 
bende mazerette 1 kurum seçebilirsiniz diyor ama göstermiyor ?

boş okulu neden göremiyorum ?
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    81.5 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    69.1 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    54.5 KB · Görüntüleme: 66
Geri
Üst