Aşağıdaki mobil yazılımlar benim uzun süredir kullandıklarım:
diaro-Günlük tutmak isteyenler için kullandığım en iyi uygulama. Yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum.
notion-Notları word gibi belli biçimlendirme, başlık, listeler şeklinde tutmak isteyenler için
any.do-Günlük yapılacaklar listesi. Önceki adı wunderlist idi. Sonradan Microsoft aldı. Eşimi ortak çalışan olarak ekleyip özellikle alışveriş listesi ve okul yapılacakları için kullanıyorum.
relieve-Gezi programlaımın başlangıcında açıp, konum olarak gittiğim yerlerde fotoğraf çekip uygulama içinden kaydediyorum ve eve döndüğümde 3 boyutlu olarak konumlarda çektiğim fotoğraflarla birlikte harita üzerinde ilerleyen hareketli bir videoyu bana hazırlıyor. Ücretsiz versiyonda tek video oluşturma hakkı var ama alanında tek diyebilirim.
whatsauto-Çeşitli filtrelere göre whatsapp, telegram için otomatik yanıtlar gönderiyorum.
ekuşbank-Kuş gözlemliyorum. Gittiğim yerlerde bulunan kuşları görüyor ve varsa o bölgede kaydedilmemiş kuşları ekliyorum.
wikiloc-İlk kez gittiğim özellikle de doğada yaptığım gezilerde gittiğim rotaları İZ TAKİBİ olarak kaydedip, kaybolursam dönüş için kullanıyorum.
iss dedector-Özellikle yaz aylarında bizim ufaklıkla gökyüzünü gözleriz. Uluslararası uzay istasyonunun ve elon'ın uydularının vs... şehrimiz üzerinden geçeceği günlerde bildirim alıp gökyüzünde belirdikten sonra geçişi bitene kadar izliyoruz. Sıradan bir ışık gibi görünmesine rağmen ISS'in uzayda astronotların çalıştığı bir laboratuar olduğunu bilerek izlemek farklı bir his uyandırıyor bizde.
life360-Aile bireylerini/çocukları konum olarak takip etmek ve okula vardığında/ayrıldığında bildirim almak için kullanabiliyorum.
piston-Aracımın ELM327 bluetooth adaptörü üzerinden verilerini okumak, arıza tespiti gibi işlemleri için kullanıyorum.
+download-Bazı sosyal medya sitelerindeki görselleri, videoları indirmek için kullanıyorum. Bu videolardan derste çok faydalanıyorum. Siteyi açmak yerine direkt indirdiğim videoyu kullanıyorum.
gcloud-Rehber,SMS,...vs yedeklemek için kullanıyorum.