Ayt de yatmadı heralde değil mi hocam. Sadece tyt yatmışTyt salon başkanı: 442tl yattı
Çok haklısınız hocam.500,52 lira okuyucu işaretleyici ücreti yatmış. Daha da görev almam bu son olsun
Bazı haber sitelerinde aşağıdaki gibi ücretler var ama bilemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 73432
Tyt salon başkanı: 442tl yattı
Kesinlikle bilgisayar işletmeni görevli vardı gözetmen. Emin olun görev verecek birini muhakkak bulurlar.Ücretleri ilk sayfada paylaşmıştım, aynıları yattı maalesef
Öğretmenlerin görev alıp alması ÖSYM’nin umurunda değil
Diğer kamu kurumlarındaki çalışanları sisteme ekliyorlar. Onların da görev almaması lazım
Ücretleri ilk sayfada paylaşmıştım, aynıları yattı maalesef
Diğer kamu kurumlarındaki çalışanları sisteme ekliyorlar. Onların da görev almaması lazım
Öğretmen olmadan yapamazlar hocam...
Diğer kurumlardaki memuriar öğretmeni çok kazanır zannettikleri için aman görev alalım diye istiyorlar. Bir şey zannediyorlar yani bunu.Ücretleri ilk sayfada paylaşmıştım, aynıları yattı maalesef
Evet sadece tyt hocamAyt de yatmadı heralde değil mi hocam. Sadece tyt yatmış
Bu işten en karlı sen çıkmışsın hocam ?merhabalar gorevi onaylamadan gorevim otomatik onaylandi. ben de ilgili büro ile görüştüm iptal etmek istiyorum dedim. buraya gelip büroya dilekce vermelisiniz dediler. cezasi nedir dedi 1-2 sene gorev alamazsiniz dediler ben de tamam olur deyip vazgectim. simdi hesaplarima bakinca girmedigim sinavin ucreti yatmis. :/ bunu nasil iptal edebilirim.
bırakalım kime veriyorlarsa versinler görevleri, öğretmenlerin eksik kalan kısımlarını başka görevliler ile doldurabilirler ancak büyük açık olursa ses getirir.Bulunduğum ilçede İlk kez sınav yapıldı görevler genellikle resen verildi yeterli sayıya ulaşılamadığı için ücretli dahil birçok meb personeline görev veriliyor dolayısıyla bu öğretmenin suçu değil sen görevli olmasan bir şekilde bulunuyor
Aynen öyle ben şahsen görev almayacağım ücreti geçtim sınav öncesi ayrı sonrası ayrı stres 5 saat çalış 15 Eurobırakalım kime veriyorlarsa versinler görevleri, öğretmenlerin eksik kalan kısımlarını başka görevliler ile doldurabilirler ancak büyük açık olursa ses getirir.