pegasus777 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 687 20 Kasım 2024 #61 Ankara 1.aşama tercih edilen yerlere atama sonuçlarını açıklamış. Bugünde resen ilçe içi atama sonuçları takvime göre açıklanacak sanırım.
Ankara 1.aşama tercih edilen yerlere atama sonuçlarını açıklamış. Bugünde resen ilçe içi atama sonuçları takvime göre açıklanacak sanırım.
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,425 20 Kasım 2024 #62 2024 Yılı Kadrolu öğretmenlerin Norm kadro fazlası 1. aşama yerdeğiştirme sonuçları açıklanmış: İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü istanbul.meb.gov.tr
2024 Yılı Kadrolu öğretmenlerin Norm kadro fazlası 1. aşama yerdeğiştirme sonuçları açıklanmış: İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü istanbul.meb.gov.tr
E ermansr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 389 22 Kasım 2024 #63 isikayhan' Alıntı: 2024 Yılı Kadrolu öğretmenlerin Norm kadro fazlası 1. aşama yerdeğiştirme sonuçları açıklanmış: İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü istanbul.meb.gov.tr Genişletmek için tıkla ... Hâlâ il ici tercihleri acmadilar. 22 kasim yaziyor kilavuzda. Fikri olan var mi?
isikayhan' Alıntı: 2024 Yılı Kadrolu öğretmenlerin Norm kadro fazlası 1. aşama yerdeğiştirme sonuçları açıklanmış: İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü istanbul.meb.gov.tr Genişletmek için tıkla ... Hâlâ il ici tercihleri acmadilar. 22 kasim yaziyor kilavuzda. Fikri olan var mi?
E ergun833 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 506 29 Kasım 2024 #64 Denizli de norm kadro fazlası atamalar yapılmış resen atama yok gibi.