T tuana1981 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 352 21 Aralık 2012 #1 6.sınıf öğrencilerimle birlikte "forum sitesinde bilgi paylaşımı" konusunu işliyorduk. Güncel bir soru soralım istedik, herkese iyi günler.
6.sınıf öğrencilerimle birlikte "forum sitesinde bilgi paylaşımı" konusunu işliyorduk. Güncel bir soru soralım istedik, herkese iyi günler.
T tuana1981 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 352 21 Aralık 2012 #2 Arkadaşlar öğrencilerle birlikte bu linki kontrol ediyoruz, cevap yazarsanız seviniriz...
E erhan4252 Site Gezgini Mesajlar 51 21 Aralık 2012 #3 Şu anda Şirince de kıyamet koptu her yer yerle bir oldu Mayaların tahmini tutmadı
T tuana1981 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 352 21 Aralık 2012 #5 Mesajınızı tüm sınıfla paylaştık, teşekkür ederiz.
E erhan4252 Site Gezgini Mesajlar 51 21 Aralık 2012 #6 2 kıyamet var biri küçük biri büyük kıyamet küçük kıyamet hanım vefat edince büyük ise ben vefat edince kopacak :idea:
2 kıyamet var biri küçük biri büyük kıyamet küçük kıyamet hanım vefat edince büyük ise ben vefat edince kopacak :idea:
Z zilal Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,831 21 Aralık 2012 #7 erhan4252' Alıntı: 2 kıyamet var biri küçük biri büyük kıyamet küçük kıyamet hanım vefat edince büyük ise ben vefat edince kopacak :idea: Genişletmek için tıkla ... siz de büyük kıyametin önce kopma ihtimali de var o zaman. :lol:
erhan4252' Alıntı: 2 kıyamet var biri küçük biri büyük kıyamet küçük kıyamet hanım vefat edince büyük ise ben vefat edince kopacak :idea: Genişletmek için tıkla ... siz de büyük kıyametin önce kopma ihtimali de var o zaman. :lol: