22 Mart - 04 Nisan YALOVA Hizmet İçi Kimler VAR??

Kodla Büyü
Re: YALOVA... 22 Mart Hizmet İçi ??

bu arada arkadşlar okula yazı felanmı gelicek yoksa bizmi il mem den gidip işlemleri yapıcaz? yani mebbis te görünüyorda okula nasıl anlatıcaz gidiyorum diye :)

Hocam sen gidene kadar yazın gelir ilçeye gelmemiş olsa bile sen durumu anlat git arkadan gelir yazında ;)

tşkler arkadaşlar..

uzak mesafeden gidecek olan varsa uçak biletleri çok uygun 39,99 TL istanbul..oradanda yalovaya feribot ile 5-6 TL sanırım..düşünenler varsa hiç kaçırmasın...ben 2 gün önceden istanbula gidip gezicem sanırım :) varmı doğudan gidecek olan yol arkadaşı arıyorum

arkadaşlar, yalovadaki HAZİRAN ayı web tabanlı içerik geliştirme kursuna katılmak istiyorum.
Fakat başvuru koşullarında,

"Bilişim teknolojisi araçlarını iyi derecede kullanabilen orta öğretimde görevli biyoloji, fizik, kimya ve bilişim teknolojileri öğretmenleri" yazıyor. İlköğretimde görev yaptığımız için biz katılamıyor muyuz yani _? siz, yani şuanda başvurusu kabul edilenler, lisede mi görev yapıyorlar ?

hocam ben varım.22 mart 02 nisan degilmiydi.bu arada bizim okula yazı geldi haberin olsun

bahadırhan çok tşkler bilgi için..

yucegok tşkler bi soraiym bende il mem den yazı gelmedi daha

bilişim ve Türkçe öğretmenleri diyordu kaç bilişim kaç türkçeci var acaba?

hep red yiyoruz neden se bende anlamadım gitti... :verymad: :verymad: :verymad:

ben ilk defa başvurdum.sanırım daha önce başvurmayanlara öncelik veriliyor.ve dikkat ettim genelde her ilden 1 kişi seçmeye çalışmışlar..

daha önce kursa giden arkadaşlara sormak istiyorum, pazar akşamı yalovaya gitsek acaba kalma konusunda sorun çıkarmı..

kursa onceden giden arkadaslar yalovadan gidiş nasl oluyor yer için onceden aramamıza gerek var mı

hocam yer kursiyer sayısına göre zaten ayarlanmıştır..sizin yapmanız gereken bavulu alıp gitmek..

tcoalngsau' Alıntı:
daha önce kursa giden arkadaşlara sormak istiyorum, pazar akşamı yalovaya gitsek acaba kalma konusunda sorun çıkarmı..
Geçen yıl orada o kursa gittim hocam pazar akşama gitsen bi sorun olmaz kalacak yerleriniz hazırdır.Gitmiş birisi olarak akşamları bol bol okey kağıt ve masa tenisi oynayabilirsiniz...

arkadaşlar, yolluk ve orada kalacağımız yer hakkında bilgisi olan varmı? esenköyde güzel bir tesiste kalınıyomuş diye duydum

kalacak yer hazır hocam sizin birşey yapmanız gerekmyior.. yolluk işi vs sanırım kurs sonunda hallediliyor.

evet yolluk işi kurs sonu ....Sanırım kıyafet zorunluğu da yok .....Diğer arkadaşlar öyle diyor .......

Geri