22 Mart - 04 Nisan YALOVA Hizmet İçi Kimler VAR??

Kodla Büyü
keyloger' Alıntı:
tcoalngsau' Alıntı:
daha önce kursa giden arkadaşlara sormak istiyorum, pazar akşamı yalovaya gitsek acaba kalma konusunda sorun çıkarmı..
Geçen yıl orada o kursa gittim hocam pazar akşama gitsen bi sorun olmaz kalacak yerleriniz hazırdır.Gitmiş birisi olarak akşamları bol bol okey kağıt ve masa tenisi oynayabilirsiniz...

kılık kıyafet serbestti dimi hocam ...Diğer arkadaşlar öyle dedi doğru dimi

benim yazımda gelmiş nihayet :) hizmetiçi eğitim tesislerinin çok güzel olduğunu duyuyorum. yalova da ki tesisde çok güzelmiş. sitesinde de görünüyo.
seminerler biraz daha rahat oluyomuş özellikle bilgisayar kursları yoğun ve yorucu oluyomuş ( 9:00 -17:00 saatleri) dediler..:(
kıyafet konusu biraz farklı sanırım. kursun eğitmenine bağlı diyorlar. bazı kurslarda serbest bazılarında kılık kıyafet yönetmeliğine uyulması zorunlu tutulmuş...siz yinede tedbirli gelin bence tabi siz bilirsiniz. bende pazardan gitmeyi düşünüyorum sorun olmuyomuş ve kursiyerlerin yerleri ayrılıyomuş aramaya gerek yok yani ama eşleriyle gideceklerin 3 gün önceden yer ayırtması gerekiyo sanırım
pazartesi görüşmek üzere...

görüşmek üzere hocam..

ben yanımda okula gelen yazının bir örneği ve maaş bodromu getiricem sizde tedbirli olun...

maaş bodrosu sanırım harcırak öderken lazım oluyormuş ama tam emin değilim..

ben uçakla gelicem peki benim bilet olayı nasıl olacak hocam? illa otobüs biletimi olmalı..

yalova HİEE sitesinde yol raiç bedeli diyor onu acaba nereden almamız gerekiyor?

hizmet belgesi istiyorlar ama onuda derecesi 1 ile 4 arasında olanlardan istiyorlarmış

tcoalngsau' Alıntı:
maaş bodrosu sanırım harcırak öderken lazım oluyormuş ama tam emin değilim..

ben uçakla gelicem peki benim bilet olayı nasıl olacak hocam? illa otobüs biletimi olmalı..

yalova HİEE sitesinde yol raiç bedeli diyor onu acaba nereden almamız gerekiyor?

hocam öncelikle hayırlı olsun.
ister uçak ister tren farketmez, orda iller arası yol ücretleri var mutemet biliyor neyse onu alıyorsunuz. (görev yaptığınız il - kurs yeri arası otobüs ücreti)
maaş bordrosu vs hiçbirşeye gerek yok, 10 günlük konaklama parası alırsınız fazlası olursa alacağınızdan kesilir.

arkadaşlar hizmetiçi seminer çıktı banada ..mayısın başında..acaba nasıl bir yer ulaşım otobüsle nasıl..
yorumlarınız lütfen..uçaklamı gidelim otobüslemi..görev yeri belgesi vb??????????????

hocam, yakın illerden giden varsa beraber araba ile gidin, çünkü yalovadan sonra 1 saat daha yolunuz var. her saat araba bulamayabilirsiniz.görev yeri belgesi falan gerekmez.

Geri