adrenaline' Alıntı:Satışa karşı olan arkadaşları anlamak mümkün değil. Devletçilik politikası artık sona erdi siz hala aynı tas aynı hamam. Özelleştirme gerekli bir uygulamadırki bunu gördük. Telekom diyosunuz. Özelleşmeden önce internete başvuruyoduk 2 ay sonra bağlanıyodu. Şimdi ise aynı gün içinde bağlanıyor. Elektrik idaresi özelleşti, önceden hergün elektrik kesilirdi şuan ne kadar kesiliyor. Çok nadiren kesilse de en geç 15 dk içinde arıza gideriliyor (Bursa için konuşuyorum). Arkadaşlar ben hizmet alamadıktan sonra devlet kar etmiş banane ? Burada sorgulanması gereken özelleştirme veya okulların satılması değilde, nasıl yolsuzluk yapılmadan, birilerine peşkeş çekilmeden yapılacağıdır. Yoksa direk "istemezük satılmasın" zihniyetini anlamakta zorluk çekiyorum. Küflenmiş beyinlerin sözleri bunlar.
Telekomun rakibi var da öyle hocam. İsterseniz telefonunuzu kapattırmayı deneyin aynı hızda kapatacaklar mı? Bursada olduğunuz için elektrik kesintileri falan yaşamıyor olabilirsiniz ancak biz hala aynı düzen devam ediyoruz. İnternet gitti mi bir hafta gelmiyor. "istemezük satılmasın" lafı bana çok tanıdık geldi. Hergün televizyonda izliyoruz. sizce dedikleriniz (peşkeş çekilmeden vb) mümkün mü? hangi iktidar olursa olsun mümkün değil. hangi görüş olursa olsun mümkün değil. Özelleştirmeye karşı değilim. Ama telekom elin arabına satılmamalı. Elektirik olabilir. Ancak bu kadar dinleme olayı vb varken yurtdışına satılmamalıydı. Özelleştirilebilecek şeyler var özelleştirilemeyecek şeyler var. Sadece 2 kurumda MİLLİ kelimesi geçer: Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı. Bunlar da mı özelleşsin? O okullar satılınca oradaki öğrenciler ne yapacak? Dışarıda nerede yer bulunacak? Ancak çok uzaklarda olur. Zaten uzağa okul yapınca mecburen şehir o tarafa kayacak. yine değişen birşey olmayacak. Sadece orayı isteyenlerin ekmeğine yağ çalınacak. Biz de iyi paraya gitti diye sevineceğiz. Sonra ne yapacağız? Yunanistan gibi adalarımızı mı satacağız? Size küreselleşme, insan hakları, özelleştirme diye tutturan devletlerin politikalarına bakın daha iyi anlarsınız.