18+18 olacak hocamörnek üzerinden cevap istiyorum lütfen,
çünkü büyük ihtimalle müdür yardımcısı ek dersi yazarken beni arayıp nasıl yazması gerektiğini soracak,
16 saat dersim var, BTR yim, DYK yok,
1. hafta ve 2. hafta kaç saat ek ders alacağım.
Klavye delikanlılığı demek istedin heralde hocam ama amacım bu değil. Sadece içimden geçen hissiyatı yazdım. Polemik olmasın diye de ekledim. Bir daha hissiyatimizi da yazmayız olur biter. yeter ki kimse rahatsız olmasın. Sağlıklı günler dilerim.Aynen katılıyorum size, açıkçası kim yapar bunu işte onu görmek isterim. Delikanlı klavyeliliği yapmak kolay...
Aynen. Nöbet ve kurs ücreti fiili olarak gerçekleşirse ödenir.fiili olarak işlenmeyen kursun bedeli ödenmez hocam
tolgahan0010 hocama aynen katılıyorum. Çok güzel açıklamışsınız hocam. Teşekkür ederim...Arkadaşlar vicdan rahatlatmak isteyenler için büyük fırsat, TSK ve devletin sağlık kurumları yardım kabul ediyor. Bugün Cumhurbaşkanımız açıklama yaptı. Ciddi ekonomik sonuçları olacak diye. Yatırın ek dersleri bu yardım hesaplarına. Konuyu açan arkadaş ek Ders peşine düşmemiş sadece meraktan bir soru sormuş. Konu nerelere çekilmiş. Neden insanları mahçup ediyorsunuz. Alın ekdersi sesiz bir şekilde hayrınızı yapın doğru olanda bu değil midir?
Arkadaşlar vicdan rahatlatmak isteyenler için büyük fırsat, TSK ve devletin sağlık kurumları yardım kabul ediyor. Bugün Cumhurbaşkanımız açıklama yaptı. Ciddi ekonomik sonuçları olacak diye. Yatırın ek dersleri bu yardım hesaplarına. Konuyu açan arkadaş ek Ders peşine düşmemiş sadece meraktan bir soru sormuş. Konu nerelere çekilmiş. Neden insanları mahçup ediyorsunuz. Alın ekdersi sesiz bir şekilde hayrınızı yapın doğru olanda bu değil midir?
Resmiyet çok açık:
10 Şubat tarihli yazıya göre BTR 1. hafta 18 saat ekders alacak.
2. haftada idari izinli olduğumuz için haftaiçi DYK'lar ödenecek!
Övünmek için değil teşvik için yazıyorum,Ben aldığım maaştan her ay 100-200 arası zekat vermeye çalışıyorum buay 100 tl akraba ,100 tl suriyeli mazlumlar için eft ile yolladım.
Bizimkileri hiçbir yazı bağlamayabilir. Bağımsızlığı ilan edecekler yakındahocam bize yine bu yazı bizi bağlamaz derler.
onlar konuşsun hocam, bakan ve resmi yazı belirler bu işi, memurun lafı değilBiraz önce Milli eğitim müdürlüğünde mutemet memuru hafta içi hiçbir ücret ödenmez dedi . Ben de açıklama yapmak istemedim. Yazıyı falan anlatmaya kalksam anlamayacak o yüzden...
kısmen katılmakla beraber, ayda yılda bir olan kar tatili vs gibi durumlar için ek ders ödeneceği belirlenmişken, böylesine bir salgın kimin aklına gelirdi yada tarihte olmuş mu? belki bu dönem komple kapanmışken yapılmayan işin ek dersini almaya hiçbir devlet güç dayanmaz.Devletin dili kişisel duygu ve düşünceler ya da sözlü ifadeler değildir, devletin dili resmi yazılardır resmi yazılar ne derse o. Bazı arkadaşlar haketmeden ek ders alıyoruz düşüncesinde olabilirler o mantığa bakılırsa maaşımızı da vermesinler. Toplu sözleşme masasındaki kararlara göre ek dersler veriliyor.
Aynen katılıyorum hocam.Devletin dili kişisel duygu ve düşünceler ya da sözlü ifadeler değildir, devletin dili resmi yazılardır resmi yazılar ne derse o. Bazı arkadaşlar haketmeden ek ders alıyoruz düşüncesinde olabilirler o mantığa bakılırsa maaşımızı da vermesinler. Toplu sözleşme masasındaki kararlara göre ek dersler veriliyor.
Cizre, Silopi, Yüksekova, ve Kızıltepe... Gibi ilçelerde sokağa çıkma yasağı ilan edilip öğretmenlerin memleketlerine evlerine gönderildiği dönemde benim arkadaşımın bulunduğu İlçe 2. Dönem boyunca kapalı kaldı ve her ay ek dersleri girdikleri ders miktarı kadar ödendi.Elazığ depreminde hafta içi DYK ödendi, bunda da ödenir.
ağzına sağlık hocam,devlet vermesin kardeşim. maaş veriyor, ekders veriyor birde yapmadığımız kursun parasını mı alalım. yazıktır günahtır . Ekdersi vermese ne olacak ölecekmiyiz. Dünyada böyle devletmi var. Allah devlete millete zeval vermesin. Devletin vergi geliri düştü. keşke ekdersde vermese. tek maaşlıyım. hatta maaşdan bile kesinti yapsa helal olsun. bazıları durumun hesabını değil üç beş kuruşun hesabını yapıyor.
aynen öyle ödenmez dediler ödenmediİstanbul'da Dyk, destek eğitim, iyep ücretleri ödenmesin diye yazı geldi bugün ve bu yazıya göre ödemedi idareler.
Açık lisede buna dahil mi ( hafta içi )Benim DYK yok ama olan arkadaşlar için KÜTAHYA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ RESMİ YAZI gönderdi DYK'ların ÖDENECEĞİNE dair...
" 23-27 Mart idari izin bu hafta öğretmenlere ve yöneticilere nöbet, egzersiz ve belleticilik ek dersleri hariç tüm ek dersleri ödenecektir."
Yazının devamında bu tatil haftalarını kapsayan haftasonları için kesinlikle herhangi bir ekders ödenmeyeceği de yazıyor ek olarak.
Bizim ilçede haftaiçi MAÖL ödenecek hafta sonu ödenmeyecek.Açık lisede buna dahil mi ( hafta içi )