C cekgul Aktif Üye Mesajlar 158 21 Mayıs 2008 #36 tam bu konu ile uğraşıyordum.teşekkürler. www.soktas75yil.meb.k12.tr
I ilede_sen Aktif Üye Mesajlar 145 21 Mayıs 2008 #40 teşekkürler hocam en zorlandığım konular anlatırken
rguneri Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 395 21 Mayıs 2008 #42 Access i öğrenenler için güzel kaynak.....teşekkürler..
först Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 317 4 Kasım 2009 #46 hocamm bu dosyayı indirdim ama çalışmıyo winrar hata verdi .ne yapmam gerek?
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,703 2 Aralık 2009 #49 fatmakaratasors' Alıntı: hocamm bu dosyayı indirdim ama çalışmıyo winrar hata verdi .ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla ... hiç bir problem yok linkten ve zipten sağlam çıkıyor
fatmakaratasors' Alıntı: hocamm bu dosyayı indirdim ama çalışmıyo winrar hata verdi .ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla ... hiç bir problem yok linkten ve zipten sağlam çıkıyor
B bozkuhal Aktif Üye Mesajlar 106 2 Aralık 2009 #50 hocam sadece örnekler var galiba, konu anlatımları yok. hepsi access dosyası şeklinde.. bir hata yapmıyorum sanırım?
hocam sadece örnekler var galiba, konu anlatımları yok. hepsi access dosyası şeklinde.. bir hata yapmıyorum sanırım?