24 Hazirana Kadar Başvuru mu Gerekiyordu?

Kodla Büyü

paradox99

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugün bir sayfa üyesi mesaj atmış, Böte mezunuyum, idarem bana yazıyı geç tebliğ etti işlem yapılmadı atama branşım Bilişim Teknolojileri gözüküyor dedi, bir an tereddüte düştüm bende Böte mezunuyum müdür yarımcısıyım bende herhangi bir başvuru yapmamıştım, bişey mi yapmamız gerkiyordu?

Mebbiste şu an birşey değişmedi demi? Atama alanı herkeste Bilişim Teknolojileri mi gözüküyor?

Yazıda öğrenim bilgilerinin kontrol edilmesi yazıyordu. Hata yada eksiklik varsa düzeltin diyordu. Ben sadece öğrenim bilgilerini kontrol ettim ve hata yoktu. Bişey yapmadım. Atama alanı hala Bilişim Teknolojileri gözüküyor.

Atama alanını bakanlık güncellemek için mezuniyet bilgisi güncellemesi istedi hocam. mezuniyet alanınız doğruysa sorun yok demektir.

Mezuniyet alanım doğru, bende böyle anladım birşey yapmadım, sabah sabah tereddüte düştüm bir an neyse herkes aynı şekilde yorumlamış teşekkürler.

Düzeltma zamanını uzatmışlar diye okumuştum bir yerde. Atama alanı düzelen var mı peki? Hepimiz hala Bt miyiz

1745830333621.webp

pazartesi il içi tayinler başlayacak şuan herkes norm fazlası görünüyor, tef lilerin okullarında ekstra norm görünüyor. Süreç nasıl sonuçlanacak merak ediyorum.

Hala BT yiz. Mebbisi bir de bbneti kontrol edip duruyorum bir gelişme var mı diye. İlk hangi sayfadan kimden öğreneceğiz bakalım?
Hocam madem siz düzenli kontrol ediyorsunuz biz bakmayalım 😂 buraya da yazarsanız size zahmet olacak görürüz biz de. İşin şakası ben de bakıyorum ara ara aman bir şeye geç kalmayalım diye anksiyete oluştu resmen 😂

Hocam madem siz düzenli kontrol ediyorsunuz biz bakmayalım 😂 buraya da yazarsanız size zahmet olacak görürüz biz de. İşin şakası ben de bakıyorum ara ara aman bir şeye geç kalmayalım diye anksiyete oluştu resmen 😂
Hallederiz hocam. Ne demek. Heyecan oluyor böyle şeyler mesleğimizde. Uzmanlıktı başöğretmenlikti, tayindi vs.

o zamanlar whatsap yoktu tabi facebook ta ben kapattım kullanmadım. telefonlar tuşlulardan akıllılara geçince herkes tek tek silindi. ama ne zaman sert rüzgar esse bi çanakkale rüzgarını anarım :)

gökayla van da da çalıştık birlikte. o ilçeye atanmıştı ben merkeze. Aslında uzaktı ama ne zaman merkeze gelse arardı sağ olsun. kahve içmeye çağırırdı hatta eşimle onun sayesinde tanıştık:)
yaa ne güzel olmuş:) bizim sınıfın geneli doğuya atanmıştı zaten, sonradan geldiler bu taraflara. :)

BBNET
Geri