24 Hazirana Kadar Başvuru mu Gerekiyordu?

Kodla Büyü
Bugün bir sayfa üyesi mesaj atmış, Böte mezunuyum, idarem bana yazıyı geç tebliğ etti işlem yapılmadı atama branşım Bilişim Teknolojileri gözüküyor dedi, bir an tereddüte düştüm bende Böte mezunuyum müdür yarımcısıyım bende herhangi bir başvuru yapmamıştım, bişey mi yapmamız gerkiyordu?

Mebbiste şu an birşey değişmedi demi? Atama alanı herkeste Bilişim Teknolojileri mi gözüküyor?
Hocam, gönlünüzü ferah tutun. Bu kadar çetrefilli mevzu da size sormadan hiç bir şeyi değiştirmeyecekler. Ayrıca size bakanlık kararnamesi ıslak imzalı tebliğ edilmeden hiç bir şeyi değiştiremeyecekler, değiştirseler bile geçerliliği olmayacak.

hocam ben sizden 6 yıl sonra gelmişim. ben çok iyi bir ösym sıralamasıyla girmiştim siz kim bilir kaç puanlarla girmişsinizdir böte ye. vaktinde eczacılığı istemeyip böteye gitmiş insanız. şuan size mirim demek istiyorum :)
Ben de 2001 girişliyim ama uludağ ünidenim. Her hayatın bir kırılma noktası vardır ve biz de bu puanlarla bu bölüme giderek hayatımızın hatasını yaptık. Tef böte farketmez hepimiz bu bölümlerde harcandık resmen. Daha da hayatınızda kırılma falan olmadı kaldık böyle.

Ben de 2001 girişliyim ama uludağ ünidenim. Her hayatın bir kırılma noktası vardır ve biz de bu puanlarla bu bölüme giderek hayatımızın hatasını yaptık. Tef böte farketmez hepimiz bu bölümlerde harcandık resmen. Daha da hayatınızda kırılma falan olmadı kaldık böyle.
Aynen hocam tef böte fark etmiyor. Emin olun meslek liselerinde de has bölümler var. Bilişim üvey evlat konumunda. Son dönemde bölüm kapanma, öğrenci azalma gibi durumlar nedeniyle fazlalık olan ve olacak olan çok kişi var. Ortaokullardaki durum cabası. Bilişim pişmanlık oldu

Biz teflileri norm fazlası yapıp hak kaybı yaşattılar hadi onu geçtim. böte mezunlarını bile norm fazlası yapıp mağdur ediyorlar. Neresinden tutsan kulpu kırık bu milli eğitimin. Bilişim sektörünün dünyanın bir numaralı şirketleri olduğu şu çağda utanmasalar bilişimi komple kaldıracaklar. Öğretmelerle uğraşmaların sonunda o kötülüğü de yaparlar. Ömer dinçerin dediği gibi herkes bilgisayar biliyormuş zaten. Bize ihtiyaçları yok anlaşılan. Fişi takmayı unutmasalar bilgisayarları da açabiliyorlar zaten.

BBNET
Geri