satrancsever' Alıntı:Arkadaşlar, 24 Nisan için müdürüm okula gelmeyeceğimi söyledi. Ancak dün formatörlerin okula geldiklerini duymuş. Bugün ise 24 Nisanda gelmen lazımmış aslında, bunu senin bilmen lazımdı, yıllık izin yazalım sana diyor veya o gün için mazeret bul bi dilekçe yaz diyor. Kessin ek dersi istemiyorum zaten. Ama durduk yere yıllık iznimden eksilecek. Napmalıyım sizce?
YA HOCAM AZ DİK DURUN. MÜDÜR ÖYLE DEDİ BİZDE HEMEN KABUL EDECEĞİZ. SEN İDARECİ DEĞİLSİN Kİ. ÖĞRETMENSİN!!! SORUN BAKALIM O GÜN NEDEN OKULA GELECEKMİŞSİN. SENİN GÖREVİN(2378 sayılı yönetmelik) LAB DAKİ YAZILIMLARI ÇALIŞIR HALDE TUTMAK VE LAB I ÖĞRENCİYE AÇMAK. ÖĞRENCİNİN OLMADIĞI YERDE SENİN İŞİN NE?satrancsever' Alıntı:Arkadaşlar, 24 Nisan için müdürüm okula gelmeyeceğimi söyledi. Ancak dün formatörlerin okula geldiklerini duymuş. Bugün ise 24 Nisanda gelmen lazımmış aslında, bunu senin bilmen lazımdı, yıllık izin yazalım sana diyor veya o gün için mazeret bul bi dilekçe yaz diyor. Kessin ek dersi istemiyorum zaten. Ama durduk yere yıllık iznimden eksilecek. Napmalıyım sizce?
satrancsever' Alıntı:Arkadaşlar, 24 Nisan için müdürüm okula gelmeyeceğimi söyledi. Ancak dün formatörlerin okula geldiklerini duymuş. Bugün ise 24 Nisanda gelmen lazımmış aslında, bunu senin bilmen lazımdı, yıllık izin yazalım sana diyor veya o gün için mazeret bul bi dilekçe yaz diyor. Kessin ek dersi istemiyorum zaten. Ama durduk yere yıllık iznimden eksilecek. Napmalıyım sizce?
yoktun derken nereye baktın da göremedin olum insan bir haber verir. oturup orada senin gelmeni mi bekleyeceğizgokhan_keskin55' Alıntı:sayın sami55 hocam yine görüşemedik bir sonraki gün geldim yoktun, sametle oturduk...sami55' Alıntı:Sayın hocam sen gitmedin mi yoksa okula 24 nisanda sende savunmanı hazırla istersen kaç yıllık formatörsün bilmiyon mu ne zaman çalışacağını...gokhan_keskin55' Alıntı:Hocam nerede yazıyor o tarihlerde okula gideceğimiz...resmi olarak ekleyin de bilelim...ne yapacağımızı şaşırdık...
Ara tatiller ve yaz tatillerinde formatörler tatil yapabilir diye bakanın imzalı yazısı var (soru önergesine verdiği cevap) o da resmi yazı bazı iller kabul etmiyor...