24 nisanda okula gelmedim, sorun oldu

Kodla Büyü
biz okula gitsek ne olur gitmesek ne olur ya, sanki bi işimiz var..ben de gitmedim, gidilceğini blie bilmiyodum, burdan öğrendim ve gittim müdür yardımcıma hocam okula gelmem gerekiyomuş dün ama gelmedim ek ders filan vermeyin sakın dedim.. :lol:

satrancsever' Alıntı:
Arkadaşlar, 24 Nisan için müdürüm okula gelmeyeceğimi söyledi. Ancak dün formatörlerin okula geldiklerini duymuş. Bugün ise 24 Nisanda gelmen lazımmış aslında, bunu senin bilmen lazımdı, yıllık izin yazalım sana diyor veya o gün için mazeret bul bi dilekçe yaz diyor. Kessin ek dersi istemiyorum zaten. Ama durduk yere yıllık iznimden eksilecek. Napmalıyım sizce?

öğretmenin yıllık izni nasıl olur ki anlamadım ben?? bende gitmemiştim geçen kar tatilinde ekdersimi kesti oldu bitti ..

satrancsever' Alıntı:
Arkadaşlar, 24 Nisan için müdürüm okula gelmeyeceğimi söyledi. Ancak dün formatörlerin okula geldiklerini duymuş. Bugün ise 24 Nisanda gelmen lazımmış aslında, bunu senin bilmen lazımdı, yıllık izin yazalım sana diyor veya o gün için mazeret bul bi dilekçe yaz diyor. Kessin ek dersi istemiyorum zaten. Ama durduk yere yıllık iznimden eksilecek. Napmalıyım sizce?
YA HOCAM AZ DİK DURUN. MÜDÜR ÖYLE DEDİ BİZDE HEMEN KABUL EDECEĞİZ. SEN İDARECİ DEĞİLSİN Kİ. ÖĞRETMENSİN!!! SORUN BAKALIM O GÜN NEDEN OKULA GELECEKMİŞSİN. SENİN GÖREVİN(2378 sayılı yönetmelik) LAB DAKİ YAZILIMLARI ÇALIŞIR HALDE TUTMAK VE LAB I ÖĞRENCİYE AÇMAK. ÖĞRENCİNİN OLMADIĞI YERDE SENİN İŞİN NE?
SANA AKIL VEREN MÜDÜR GÖRÜNÜRDE SENİ KORUMAYA ÇALIŞIYOR. AMAN HOCAM İZİN YAZALIM MAĞDUR OLMA. AMACI SENİ KORUMAKSA O GÜN GELDİN GİBİ DAVRANSIN. NORMAL ÖĞRETMEN GİBİ EK DERS YAZSIN. ZATEN ÖĞRETMENE VERİLİYOR BU. HOCAM MÜDÜRLE ZITLAŞMA İZİN DE ALMA BİR ŞEY OLMAZ BAKARIZ DE. SANA HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZ.

satrancsever' Alıntı:

hocam benim sorunumda aynı senin gibi hatta daha buyugu hakkımda sorusma acılacak cunku aram beyefendilerle acık.ancak ilköğretim kurumları yönetmeliği der ki
resmi tatiller: 23 nisan törenden sonra başlar 24 nisan akşamına biter.adı üstünde resmi tatil.ve kesinlikle su gelir bu gelmez yazmıyor.ayrıca her ne kadar biz idarecilerin calısma saatine göre calıssakda biz hala öğretmeniz.öğretmen gibi muamele goruruz.hicbirsey olmaz hocam ne izin al ne de mazaret bildir.

Hocam o okuldan acilen tayin iste, öyle angutlarla iş yapılmaz.Bu sürede canınıda sıkma.

sorun da bu arkadaşlar idarecisi iyi olanlar formatörlük ne güzel kadro gelse diyorlar.kötü olanlar lanet olsun formatörlük diyorlar.bende iyi ve kötü idarecilerle çalıştım ama formatörlük saçmalığından nefret ediyorum.ders geri gelmez diyenler ve formatörlük kadrosu isteyenler ileride kötü idarecileri olduğunda ağladıklarında yapacak birşeyimiz kalmamış olacak.

arkadaslar sorunu cok farklı boyutlara cekiyoruz...bizim okulda sorun yok diyenler..aslında arkadasımızın sorununa odaklansak daha iyi olmaz mı?

arkadaslar sendika ilçe yetkilisini aradım ve dedigi aynen şu: dogrusunu yapmıssın hocam gitmene gerek yoktu...yönetmelik tatil diyor dedi :))

Yarın okuldayız dediler bana. Ben gelmem diyemedim. Desem ne diyecek, 18 saat ders ücreti almayı biliyosun ama hocam diyecek, 3 kuruş para yüzünden bir sürü laf işit. Tatil işlerinde idareci sıfatına sokarlar, kırk yıllık müdür yardımcısı gibi davranırlar, boş beleş, angarya iş oldumu öğretmen sıfatına sokarlar hemen.

gokhan_keskin55' Alıntı:
sami55' Alıntı:
gokhan_keskin55' Alıntı:
Hocam nerede yazıyor o tarihlerde okula gideceğimiz...resmi olarak ekleyin de bilelim...ne yapacağımızı şaşırdık...
Ara tatiller ve yaz tatillerinde formatörler tatil yapabilir diye bakanın imzalı yazısı var (soru önergesine verdiği cevap) o da resmi yazı bazı iller kabul etmiyor...
Sayın hocam sen gitmedin mi yoksa okula 24 nisanda sende savunmanı hazırla istersen kaç yıllık formatörsün bilmiyon mu ne zaman çalışacağını...
sayın sami55 hocam yine görüşemedik :) bir sonraki gün geldim yoktun, sametle oturduk...
yoktun derken nereye baktın da göremedin olum insan bir haber verir. oturup orada senin gelmeni mi bekleyeceğiz
sen haber verecektin öyle görüşecektik senden tık çıkmadı şimdide çamura yatıyon heee.... bu numaraları bize yutturamazsın kesken...

Geri