iyide bu eski yazı bilgiler yanlış görevlendirme listesi doğru değil arkadaşlar ben diyeyim
stirkoff' Alıntı:ya arkadaş, hani geçici görevlendirme bundan sonra olmayacaktı?
:?:
eya' Alıntı:Bakanlığımızın 29.11.2011 tarih ve 27477 sayılı yazısı gereği 01.01.2012 - 31.12.2012 tarihleri arasında bir yıl süre ile Bakanlık onayı ile Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenleri görevlendirilecektir.
Bakanlığımızın yazısı ve başvuru dilekçesi için http://www.bilisimaydin.com/dosyalar/ebitefo2012.zip
Kaynak: http://www.bilisimaydin.com/
Sadece eskiden kursa gidenlere hak tanınmış yeni kurs yok sanırım.
SogukSabah' Alıntı:eya' Alıntı:Bakanlığımızın 29.11.2011 tarih ve 27477 sayılı yazısı gereği 01.01.2012 - 31.12.2012 tarihleri arasında bir yıl süre ile Bakanlık onayı ile Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenleri görevlendirilecektir.
Bakanlığımızın yazısı ve başvuru dilekçesi için http://www.bilisimaydin.com/dosyalar/ebitefo2012.zip
Kaynak: http://www.bilisimaydin.com/
Sadece eskiden kursa gidenlere hak tanınmış yeni kurs yok sanırım.
Hocam bu yazıyının aslını nereden indirdiniz?
Hocam ağzından bal damlıyor. Çok güzel demişsin. Peki norm fazlalığı ne olacak?hemenyardim' Alıntı:Kaç saat dersinizin olduğu önemli değil. Formatörlere 30 saatlik ders programı yapılacak. Bu 30 saat; normal derslerinizi ve kalan sürede de diğer branştaki öğretmen arkadaşlarınıza bilişim alanında rehberliği, yardımı, desteği, yol göstericiliği ve eğitimi kapsayacak. Tabii ki Fatih Projesi omuzlarınıza epey bi yük bindirecek. Bu şekilde haftalık 30 saati doldurduğunuzda bunun 15 saati maaş karşılığına 15 saatide ekderse sayılacak. Sınıf öğretmenleri için böyle bir durum söz konusu olamaycağı için formatörlük görevlendirmesi alamayacaklar.
bilgisayarmax' Alıntı:yine atmış biri taşı kuyuya.çıkaralım bakalım.boşverin bu haberleri eğiticilerin görevlendirmeleri yenilendiğine göre 3-5 gün sonra aydın ili için söylüyorum diperlerini bilemem okul formatörlerinin de görevlendirme dilekçeleri alınır.burdan yazarız biz de paylaşırız
Hocam şu an için belirttiğiniz sınır 600'dür. Eğitmenlerle ilgili süreç hakkında bilginiz yada Ankara'da ki meslektaşımın bilgisi net değilse,( ben şahsen Genel Müdürümüzden duymadan bilgiyi kendi ekip arkadaşlarıma bile iletmem çünkü değişebilir ) böyle bir bilgiyi burada paylaşmanızı doğru bulmuyorum. Ha arkadaşım Genel Müdürle görüşmüşse ve kesinse elbette tercih sizin.maverick07' Alıntı:Bugün Ankara'dan eğitici formatör arkadaşım aradı 5 günlük seminere almışlar. bana dediği iller yeni eğitici formatör alacak istersen başvur dedi. 2008 yılında sınava girenler başvurabilecekmiş. toplamda 700-800 yeni eğitici alınacak dedi ve hali hazırda çalışanlarla 1200 eğitici 3 yıl içinde tüm öğretmenlere fatih eğitimi verecek dedi.
ist_koord' Alıntı:Hocam şu an için belirttiğiniz sınır 600'dür. Eğitmenlerle ilgili süreç hakkında bilginiz yada Ankara'da ki meslektaşımın bilgisi net değilse,( ben şahsen Genel Müdürümüzden duymadan bilgiyi kendi ekip arkadaşlarıma bile iletmem çünkü değişebilir ) böyle bir bilgiyi burada paylaşmanızı doğru bulmuyorum. Ha arkadaşım Genel Müdürle görüşmüşse ve kesinse elbette tercih sizin.maverick07' Alıntı:Bugün Ankara'dan eğitici formatör arkadaşım aradı 5 günlük seminere almışlar. bana dediği iller yeni eğitici formatör alacak istersen başvur dedi. 2008 yılında sınava girenler başvurabilecekmiş. toplamda 700-800 yeni eğitici alınacak dedi ve hali hazırda çalışanlarla 1200 eğitici 3 yıl içinde tüm öğretmenlere fatih eğitimi verecek dedi.
hemenyardim' Alıntı:Okulda görev yapan formatör arkadaşlarında yazıları hazırmış. Kısaca; haftalık 30 saat dersleri olacak okulda. Yani 08:00-17:00 arası çalışma yok artık. Girdikleri ders sayısına bakılmaksızın bu 30 saatin 15 saati maaş karşılığına, 15 saatide ek ders olarak sayılacak.zencefil58' Alıntı:okul formatörleri yine memlerin insafına kaldı hayırlı olsun görev alan arkadaşlara.
Elbette üstadım bende görüşlerinize saygı duyuyorum.maverick07' Alıntı:ist_koord' Alıntı:Hocam şu an için belirttiğiniz sınır 600'dür. Eğitmenlerle ilgili süreç hakkında bilginiz yada Ankara'da ki meslektaşımın bilgisi net değilse,( ben şahsen Genel Müdürümüzden duymadan bilgiyi kendi ekip arkadaşlarıma bile iletmem çünkü değişebilir ) böyle bir bilgiyi burada paylaşmanızı doğru bulmuyorum. Ha arkadaşım Genel Müdürle görüşmüşse ve kesinse elbette tercih sizin.maverick07' Alıntı:Bugün Ankara'dan eğitici formatör arkadaşım aradı 5 günlük seminere almışlar. bana dediği iller yeni eğitici formatör alacak istersen başvur dedi. 2008 yılında sınava girenler başvurabilecekmiş. toplamda 700-800 yeni eğitici alınacak dedi ve hali hazırda çalışanlarla 1200 eğitici 3 yıl içinde tüm öğretmenlere fatih eğitimi verecek dedi.
Görüşlerinize saygı duyuyorum. Arkadaşım eğitimde olduğu için çok uzun konuşamadık bende konu üzerine yazmak istedim. Ancak bu bilgi yanlış olsa bile arkadaşlarımıza zarar vereceğini düşünmüyorum.