29-30 Haziran BTR Ek Ders

Kodla Büyü
bilişim07' Alıntı:
bznesm_srkn' Alıntı:
neden uzatıyorsunuz ki hala siz 30 hazirana kadar görevlendirildiniz diye bunun meşru olduğunu iddaa etmemelisiniz açıkça diyor işte öğrenci kalmayınca btr biter size yapılan bi dayatmayı savunmanız bana saçma geldi açıkçası görevlendirmemin 12 haziranda bitmiş olması benim için bulanmaz bir veli nimet ama sizin için 30 da bitmesi ve fazladan +6 saat ek ders çok önemliyse tabi o da sizin bileceğiniz bişey :alkis:

30 hazirana kadar olan görevlendirmede 6 değil 13 saat fark var. Şehir dışına gidecek arkadaşlar için önemli değildir ama kalan arkadaşlar için önemli olabilir.

Kaldıki bu yazılanlar sadece para için değil, işin doğrusunu öğrenmek için. :alkis:

hocam aynen ek ders için değil, işin doğrusunu öğrenmek için açıldı bu başlık.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

Bildiğim kadarıyla Bakanlık emrine göre 12 haziranda bitmesi gerekiyor. Bakanlık emri 12 haziran derken 30 Hazirana Valilik oluru nasıl alınmış anlamış değilim.

Bakanlığın emri Valilik olurundan üstündür.

İyi çalışmalar.
hocam 30 haziranda görevlendirme bitiyor yazıyor.okul bitimini karıştırmayın yoksa iller bu şekilde uygulamaya başlar:)

Sayın Hocalarım,

Bir iki soru ile yorumlarımıza açıklık getirelim.

1. Birinci Dönem görevlendirmesine Eylül ayının kaçında başladınız ve bitirdiniz?

2. Şubat tatili yaptınız mı?

3. İkinci dönem görevlendirmesine ne zaman başladınız?

Bu soruların cevabına göre zaten görevlendirmenizin ne zaman bitmesi gerektiğini yorumlayabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

ctrl+alt+delete' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

Bildiğim kadarıyla Bakanlık emrine göre 12 haziranda bitmesi gerekiyor. Bakanlık emri 12 haziran derken 30 Hazirana Valilik oluru nasıl alınmış anlamış değilim.

Bakanlığın emri Valilik olurundan üstündür.

İyi çalışmalar.
hocam 30 haziranda görevlendirme bitiyor yazıyor.okul bitimini karıştırmayın yoksa iller bu şekilde uygulamaya başlar:)

Sayın Hocam,

Arkadaşlar işin doğrusunu öğrenmek istediklerini söylediler bende yazdım. Şu anda çoğu il zaten böyle uyguluyor. 12 haziran itibariyle BTR görevlendirmesi bitti.

İyi çalışmalar.

mersin görevlendirme 30 haziran

30 una kadar giddeceğiz ve ekders alacağız

bunun nesini tartışıyorsunuz valla anlamakta güçlük çekiyorum

Peki 12 Haziran 'da BTR görevlendirme bitti. Buradaki hocalarım idareye diyebiliyor mu benim görevlendirmem bitti ben şu an verdiğiniz işleri yapamam ,
siteyi güncelleyemem, tahtalarla , muayene komisyonlarıyla şu an ilgilenemem diyebiliyor muyuz?

Eğer valilik oluru 30 haziransa ve biz hala görev yerimize gidip bu tarz Btr görevlerine devam ediyorsak ek dersimizi neden almayalım?

12 sinde biten ve okula BTR rehberliği yapmayan arkadaşlar almasınlar veya aldıklarını iade etsinler.

Ama yaz gelmesine rağmen hala bu görevi yerine getiren arkadaşların alması gerektiği kanaatindeyim . Mesele ek ders merakı değil. Hak edenin hak ettiğini alması. Yıl süresince üstümüze vazife olmayan Bilişimle alakalı her işi yaptık , yapıyoruz. Emeğimizin karşılığı neyse alalım.

Sayın Hocalarım,

Ben ekders ile ilgili hiçbir şey söylemedim. Lütfen yanlış anlamayın. Yapılan bir iş varsa mutlaka karşılığı alınmalıdır.

Benim yanlış olarak bulduğum bir şey var. O da görevlendirmelerin 12'sinde bitmesi gerekirken Valilik olurlarının 30'una alınmış olması. Yani buradan sizi suçlamış gibi anlamayın. Bu oluru alan il koordinatörü arkadaşların biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. Sayıştay her gün kamu zararı ile ilgili liste gönderiyor. Siz görevinizi yerine getirirsiniz. Ancak 2 yıl sonra size yanlış ödeme yapılmış deyip bir de yasal faizini ekleyip geri ödeme isterlerse sıkıntı yaşamayın diye uyarı yapıyoruz.

Herhalde fazla uzattım. Bu son mesajım olsun.

İyi çalışmalar.

Valilik olurunu alan il koordinatörlerini uyarmak gerek .

Haklısınız Habib hocam teşekkürler .

İyi Çalışmalar

Geri